Julie Sandlau - Funklende smykker i armbånd, øreringe, halskæder, vedhæng og ringe

Classic, Blossom, Prime, Perla, Finesse, Signet, Mermaid, Swan, Florina, New Moon, Sunrise, ID, Halo og Embrace kollektioner

Guldsmed Østergaard er autoriseret Julie Sandlau forhandler

Julie Sandlau’s filosofi er at skabe en moderne luksus linie af glamourøse smykker, som følger særprægede trends i en forfinet form. Udtrykket er raffineret og elegant med en refleksion af ægte skønhed. Den sjæl der karakteriserer Julie Sandlaus´s kollektion, er et simpel og elegant design udtrykt i tidløse silhuetter. De omfavner feminin skønhed og har styrken af fremragende håndværk med dens mesterlige brug af sterling sølv, 22 karat forgyldning og ædelstene.

Julie Sandlau smykkerne ekstremt populære i både Danmark og resten af verdenden. Flere Hollywood berømtheder bærer de tidløse smykker eks. Cindy Crawford, Keira Knightley, Reese Witherspoon og Gwyneth Paltrow. Starbust øreringene har også været med i den Oscar vindende film Dreamgirls.

I 2002 grundlagde Julie Sandlau smykkefirmaet sammen med hendes man Dennis Jacobsen. Inspirationen finder Julie Sandlau i tværkulturelle trends, smykkehistorien og i elementer fra naturen. Alt sammen fortolket med skandinavisk minimalisme. Gennem Julie Sandlau´s mange rejser opdagede hun en heelende kinesisk urte. Den blev hendes inspiration og er i dag hendes personlige kendemærke og symbol, som kan genkendes i de smukke smykkedesigns og logo. Blandt kollektioner kan du finde Prime i mange skønne farver, Sunrise med facet krystaller, Estate smykker belagt med funklende sten, Mermaid i de blå grønne krystaller og Halo i oxideret sølv og sølv forgyldt. Smykkekollektionen Classic viser smukt Julie Sandlaus genkendelige bladsymbol, som kan fås i ørestikker, ørehængere, halskæder, vedhæng og ringe i både sort oxideret sølv og i sølv forgyldt.

Hos Guldsmed Østergaard byder vi på et bredt udvalg af Julie Sandlau smykker og vi er altid klar til at vejlede dig. Vi holder os ajour med de nyeste kollektioner og sender smykkerne fragtfrit i hele landet. Vi har mange af smykkerne på lager og kan derfor sende fra dag til dag.

Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn
Din e-mail
Guldsmed Østergaard på Facebook