0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Dåbsgaver

Anvend filter

Gaver til babyer, børn og barnelige sjæle

En dåbsgave er noget barnet, kan have glæde af i mange år fremover og kan følge det igennem livet. Der er rigtig mange muligheder til både drenge og piger. Hvad enten det er motiver med smukke prinsesser, søde dyr eller smarte køretøjer, så har vi udvalget til dig. Du kan finde mere end 170 forskellige sparegrise hos Guldsmed Østergaard i sølv, sølvplet, fortinnet, forkromet og i stål. Blandt de mange sparegrise er der mariehøns, elefanter, ænder, flodheste, bamser, prinsesser, traktore, brandbiler og flyvemaskiner. De kan alle gøres helt personlige med indgravering med navn og dato. En anden dåbsgaveide er et flag, som kan tages frem og pynte på fødselsdagsbordet hvert år til barnets fødselsdag. Her kan vi anbefale flagstængerne, som er lavet i stål fra Georg Jensen og Piet Hein. Hos Guldsmed Østergaard har vi et bredt udvalg af børnebestik fra Gense i sølv og i sølvplet. Her kan du gafler, knive, madskubber og skeer med eventyrsmotiver. F.eks. Prinsessen på ærten, Fyrtøjet, Klodshans, Kejerens nye klæder, Tommelise, Tinsoldaten. Du kan også finde urske eller urgaffel i blandt sortimentet.

Sorter faldende

   

1 til 24 af 552

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

   

1 til 24 af 552

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Der findes rigtig mange søde motiver og figurer i form af sparebøsser, service, børnebestik. Eksempelvis den kære Rasmus Klump, Bamse og Kylling, Mummitrold eller Kaj og Andrea. Den elegante Moneyphant i mange varianter og farver fra Georg Jensen, er også en flot dåbsgave at komme med. Guldsmed Østergaard har også et flot udvalg i smykkeskrin i mange former og motiver eks. hjertesmykkeskrin, dåbssmykker med søde små motiver, og en gaveide kunne være et dåbsrør til barnets dåbsattest i enten forsølvet eller fortinnet. Et skrin til den første tand eller hårlok er også altid et hit. I en dåbsramme eller et fotoalbum, kan man sætte billeder i af barnet og lave det til et specielt minde.

Mange af dåbsgaverne egner sig rigtigt godt til gravering. Gør gaven helt personlig og eksempelvis navn og dato på bestik eller navn og dåbsdato på dåbsrøret. Vi er altid klar til vejlede dig, så vi sammen får den bedste løsning. Graveringen foregår i huset og vi kan derfor levere hurtigt - også når der opstår hastesager.