0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Dannebrog på bordet

Guldsmed Østergaards bestseller er flagstænger med indgravering. Bordflagene bringer stor glæde gang på gang, når de tages frem til festlige dage. F.eks. tages fødselsdagsflaget frem på fødselsdagsbordet hvert år til fødselsdage. Her kan vi anbefale flagstængerne, som er lavet i stål fra Georg Jensen og Piet Hein. Så skal du ikke tænke på at flagstangen skal pudses, når den skal frem på bordet. Det danske flag er en symbol vi tager frem når vi skal fejre noget. Selve stangen og foden på Piet Heins flagstang er lavet i børstet stål, som klæder vores smukke Dannebrog særdeles godt. Flagstængerne egner sig rigtig godt til gravering og kan f.eks gives i dåbsgave, konfirmationsgave, bryllupsgave, jubilæumsgave eller fødselsdagsgave.

Sorter faldende

   

4 vare(r)

Sorter faldende

   

4 vare(r)

Hos Guldsmed Østergaard har vi vores eget graveringsværksted. Det gør det muligt for os, at gravere og afsende bestilte varer særdeles hurtigt. Vi graverer ved at ridse ned i produktet, så graveringen ikke ændrer sig efter mange års brug. Vi bruger IKKE lasergravering, der desværre har tendens til at blive slidt af.

På at flag kan man gravere navn og dato. Der kan også laves en fuldgravering med et barns data i form af vægt og længde ved fødslen, dato for dåb, kirke og lign. Der kan graveres en anledning som f.eks "Lines konfirmation" eller noget helt andet. Et er sikkert, gaven vil medvirke til fest i mange år frem.