0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Abbott & Mosley

Anvend filter

Abbott & Mosley armbåndsure med ægte italiensk marmor.

Hele ideen bag Abbot & Mosley er at skabe et ur der er helt unikt ur med et kvalitets schweizisk urværk.  Hvert et ur er ganske unikt. Urskiverne er udført i ren italiensk marmor fra Carrara distriktet. Hvert armbåndsur har sit helt eget udtryk og personlighed via den tynde marmorskive som er skåret med stor præcision, så den passer helt perfekt i urkassen.

Sorter faldende

   

1 vare(r)

Sorter faldende

   

1 vare(r)

Designet er nytænkende med marmor-skiven som det bærende element. Det er kvalitetsure kombineret med klassisk design og enestående håndværk. Urkollektionen der besår af 6 forskellige modeller, hvoraf de 3 fås i både 36 mm og 40 mm. Urene er produceret med rustfrit stål urkasser, som har en tykkelse på 7,5 mm. Alle armbåndsure er med safirglas som er ridsefast materiale.

Hele historien bag mærket Abbott & Mosley er starter med Richard Mosley, der arbejder som urmager i London. Richard havde for nogle år siden serviceret et ur med en skive lavet af italiensk marmor. William Abbott var ejeren af dette ur som samler på unikke udformet armbåndsure. Gennem flere møder fik de sammensat det helt perfekte design og fik skabt deres første ur kollektion under navnet Abbott & Mosley.

Dare to be unique?