0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

About Vintage ure

Anvend filter

Guldsmed Østergaard er autoriseret About Vintage forhandler og sender fragtfrit til hele Danmark med 30 dages bytteret som kan benyttes i 300 samarbejdsbutikker. About Vintage er et nyere urmærke fra 2013, som er lavet af to friske gutter Sebastian Skov og Thomas Andersen fra København. Urene er i klassisk og tidløst design, som giver dig følelsen af luksus til en overkommelig pris. Armbåndsurene er designet til både mænd og kvinder og de fås i to størrelser, 36mm og 39 mm i stål, guldfarvet og rosafarvet stål. De er alle med flotte italienske læderremme og det er muligt at tilkøbe en løs mesh lænke i flere forskellige farver.

Sorter faldende

   

1 vare(r)

Sorter faldende

   

1 vare(r)

About Vintage har skabt fire serier som alle er med historiske årstal fra urets udvikling. Alle urene har et unikt nummer og mange af dem har København skyline illustreret på bagkassen. De ure som ikke har Københavns skyline er automatik modellerne, som har glas på bagkassen.

Model 1815, 1821 og 1844. - I 1815 blev teknikken bag kronografen opfundet. I 1821 blev det første kommercielle kronografur opfundet og i 1844 blev det muligt at nulstille tidstagningen. Dette gjorde det muligt at tage tid gentagende gange efter hinanden - sådan som vi kender kronografuret i dag.

Model 1820 - Året hvor automatic uret blev skabt.

Model 1969 - Quartz (batteri) værket blev skabt i 1969 i Japan.

Model 1971 - Året hvor Swiss Made ebauches automatic ure/reservedele blev varemærket.

Armbåndsurene About Vintage er kombineret med enkelthed og unikke detaljer, så som let buet glas og urskive. Dette skaber stærke vintage design referencer. De fås til både kvinder og mænd (36 og 39mm). Model 1791 - Året hvor swiss made automatic kom til