0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mandela Bangles

Anvend filter

It started with one man's long walk to freedom - Støt Nelson Mandela Library Project

Når man bærer et Nelson Mandela armbånd viser man omverdenen et statement; Jeg støtter Nelson Mandela Lirbrary Project og jeg vil gøre en forskel. Armbåndet er en god fødselsdagsgave, julegave, studentergave, venindegave, årsgave, firmagave eller måske har du bare lyst til at give dette trendy armbånd, til en du holder af uden nogen anledning. Det er kort sagt en perfekt gave til ham eller hende. Armbåndet er unikt og kan bæres at både kvinder og mænd i alle aldre. D. 15 december 2013 blev formen til det tidligere Mandela bangle med fangenummer begravet med Mr. Nelson Mandela og der må derfor ikke laves flere med fangenummeret 46664. Det nye design er med Nelson Mandelas signatur, men princippet er det samme med hvert sit unikke serienummer og du støtter stadig den samme velgørenhed.
D. 18. juli 2018 ville Nelson Mandela være fyldt 100 år.

Idemanden bag Mandela bangles er Nelson Mandelas højre hånd - Robert Coutts. Med dette bangle giver du et bidrag til Nelson Mandela Lirbrary Project. En af deres mærkesager er eliminering af analfabetisme. Dit bidrag går til projektet, hvor de ombygger gamle skibscontainere til skolebiblioteker, så børn og unge har mulighed for at læse og lære. Skolebibliotekerne sættes ud i de sydafrikanske landsbyer hvor er der er begrænset mulighed for at gå i skole pga. afstanden. Containerne er flydt op med bøger og lys som kommer via solenergi på taget. Når du køber et armbånd giver det jobs til de afrikanske medarbejdere, som laver armbåndene. Det skaber en stabil indkomst og hverdag for dem og deres familie. Du støtter bæredygtige programmer til uddannelse og pleje for dem som er berørt af HIV og Aids.

Støt Nelson Mandela Library project - det gør vi hos Guldsmed Østergaard

Kobber bangle: Fås kun i str. medium, ca. 16 cm i omkreds. Mandela armbåndet er i rent kobber med Nelson Mandelas signatur på. Armbåndet er med flot blank overflade og skinner smukt med sin rødlige glød. Er du til varme og neutrale farver, skal du vælge et kobber armbånd.

Sort kobber bangle: Fås kun i str. medium – ca. 16 cm i omkreds. Armbåndet er lavet i kobber og den sorte overflade er oxidering. Dette er en overflade behandling og den sorte farve vil derfor med tiden, blive slidt af og give armbåndet et mere råt og rustik look. Så er du til trendy rå smykker, er det sort kobber du skal vælge.

Sølv bangle: Armbåndet fås i to størrelse. Str. small, ca. 15 cm og str. large, ca. 17 cm. Det flotte armbånd er i sølv med en kobber stribe indvendigt, for at styrke materialet. Overfladen er i blankt sølv med Nelson Mandelas signatur. Forkæl dig selv eller en du holder af med et smukt armbånd som støtter et fantastisk formål. Er du til sølvsmykker, skal du vælge et sølv bangle og fuldfører dit look.

Alle armbånd og tilhørende æsker bliver produceret i Afrika på en af de syv fabrikker. Hvert armbånd er indgraveret et unikt serienummer, som kan registreres på Mandelabangle.com. Der kan du se hvad pengene for dit armbånd går til. Størstedelen af udsalgsprisen går til Nelson Mandela Day School Library projekt, som har stor fokus på bekæmpelse af HIV/AIDS i Afrika. Hos Guldsmed Østergaard er vi derfor nødsaget til at opkræve 80kr i porto på forsendelserne af pakkerne. Alle armbånd bliver sendt som pakke med track and trace, da de har hvert deres unikke nummer.

Mandela bangle er ikke bare et smykke. Det er et smykke der viser, at du vil gøre en forskel og støtter Nelson Mandelas projekter. Blandt nogle af vores danske ambassadører har vi Andreas Bo, Ulf Pilgaard, Peter Frödin, Lis Sørensen, Sanne Salomonsen, Uffe Holm, Dennis Knudsen, Søs Egelind, Remee og Camilla Ottesen.

Guldsmed Østergaard er autoriseret Mandela Bangle forhandler