0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Blossom smykker

Anvend filter

Feminine smykker i guld og sølv
Blossom smykkerne er små romantiske kunstværker, hvor der virkelig er kælet for de feminine detaljer. Øreringe, halssmykker, ringe og armbånd lavet i guld, sølv eller forgyldt. Hjertet er den helt store inspirationskilde, men også naturens elementer bruger den danske smykkedesigner Christina Elbro. Hun forener på smukkeste vis snoede grene og blomster med perler, diamanter, zirkoner og diverse ædelstene som turmalin, rubin, safir, ametyst, rosa kvarts, agat, månesten, pherit og mange flere.

Sorter faldende

   

1 til 24 af 590

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

   

1 til 24 af 590

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hjerter er en genganger hos Blossom, hvor der f.eks. sidder små hjerter som en del af de elegante kæder. Som vedhæng findes blandt andet den fine elefant med sten som øjne –eller hvad med det flotte tredimensionelle livets træ. Smykkerne er håndlavede af dygtige guldsmede, så den helt rigtige finish opnås.

Blossom ønsker at skabe smykker der fortæller en historie med følelser, men vil samtidig ramme et fornuftigt prisniveau, så alle kan være med.

-Show your love and let it Blossom!

E-Signatur er en lidt mere enkel og skarp kollektion der er lavet i sterling sølv med cubic zirkonia. Denne kollektion følger tidens trends og detaljer. Her finder du bl.a. fjer, blade og hjerter i ringe og vedhæng og mere grafiske designs med firkantede ørestikker og cirkler paveret med klare eller sorte zirkoner.