0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Breitling

Eksklusive ure fra Breitling - Guldsmed Østergaard er officielt udnævnt forhandler

I mere end 20 år har Guldsmed Østergaard været officielt udnævnt forhandler af de eksklusive ure fra Breitling. Vi er én af blot 5 butikker i Danmark, der har denne status – og vi betjener kunder i hele landet. Vi er altid klar til at præsentere dig for et bredt udvalg af Breitlings modeller – og vi sætter en ære i at give dig faglig rådgivning, der sikrer dig det bedste grundlag for at vælge dit næste ur.

Du vil altid kunne opleve 40-50 aktuelle Breitling modeller hos os. Vort sortiment omfatter bl. a. de klassiske Navitimer piloture, de maskuline Avenger modeller – og vi er derudover certificeret til at sælge Breitlings Emergency model, der er verdens eneste ur med indbygget nødsender. Prismæssigt starter Breitling fra DKK 16.950,- for modellerne i bestseller serien Colt.

Af sikkerhedsmæssig hensyn kan de ikke ses på vores hjemmeside, men du er altid velkommen til at ringe eller skrive, for at sikre dig at vi har de modeller, du ønsker at se – før du kører til Skive. Har vi ikke den model du søger, så skaffer vi den gerne hjem til dig – uden ”købetvang”. På www.breitling.com kan du altid se alle aktuelle modeller – og funktionen ”My Breitling made to measure” giver dig mulighed for at bygge det ur du ønsker dig. Kontakt martin@guldsmedoestergaard.dk - eller ring til Martin på 97520075, hvis du ønsker info om lager, leveringstider, priser m.v. Vi er også altid klar med en byttepris, hvis du gerne vil bytte dit brugte, eksklusive ur til et nyt Breitling.

SERVICE

Autoriseret BREITLING service er din garanti for, at dit ur bliver behandlet håndværksmæssigt korrekt – og ikke mister sin værdi. Uanset, om du har fået en skade på dit ur – eller om det skal have et planlagt service – så er vi klar med råd og vejledning. Selve reparationerne bliver udført hos Breitling’s servicecenter i Stockholm, hvor specialisterne er klar til at tage sig af dit ur. Hos os får du ALTID en fast pris på reparationen, før vi begynder – og alle reparationer udføres med 2 års reklamationsret. Har du spørgsmål, så kontakt vort værksted på urmager@guldsmedoestergaard.dk – telefon 97520075 – eller kig forbi butikken med dit ur.

    Breitling