0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

ByBiehl smykker

Anvend filter

Beautiful World - et sikkert hit

ByBiehl hitter med flere smykkekollektioner. Family Together kollektionen består af armbånd og halskæder i sølv og forgyldt med små mennesker der holder i hånd. Antallet af tændstikkenænd varierer, så det passer til familiens størrelse eller antal børn det kan symbolisere. Beautiful World og Beutiful Countries er serier med pladevedhæng med udskårne verdensdele. Beautiful Denmark viser naturligvis vores skønne Danmark. Olive serien er et smukt olivenblad der findes i ørehænger og vedhæng. Forest er en kollektion med skønne blade i bløde former mens serien Tree og Life er et flot træ med og uden zirkoner. Derudover byder ByBiehl på mange andre lækre kollektioner af armbånd, pods, halskæder, øreringe, ringe og ure. 

 

Sorter faldende

   

1 til 24 af 293

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

   

1 til 24 af 293

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Blandt byBiehls kollektioner kan du finde Forget Me Not med de yndige blomster på, som også er byBiehls logo. Sparkle og Mini Sparkle smykkerne er fyldt op funklende sten og er til de kvinder der søger lidt ekstra power og glans i hverdagen. Guldsmed Østergaard byder også på byBiehls populære Signature ørehængere med blomsten i centrum. Du kan ydermere finde smykkerne Circus, Lotus, Lucky Heart, Velvet, Slik og Universe.

På læderarmbåndet, som findes i sort og brun læder og i sterling sølv, kan du sammensætte vedhæng, de såkaldte pods, og lave din egen personlige fortælling. Du kan vælge at kun tage nogle enkelte charms på eller fylde hele armbåndet. Smykkerne kan kombineres frit og er til alle lejligheder. Der findes pods med og uden sten og der er et stor udvalg af motiver heriblandt hjerter, stjerner, blomster, dyr og symboler. De smukke charms kan fås i sølv, sort rhodineret og sølv forgyldt. Du kan sætte dine pods på den lange halskæde fra byBiehl og kombinere sættet efter lyst og behag.

Love & Friendship kollektionen består af smukke kæder og vedhæng der kan kombineres på et hav af måder med flere vedhæng sammen. I serien er der vedhæng med månedssten som f.eks turmalin, peridot, rubin og amatyst, men også symboler som firkløver, hjerte og anker er representeret.

ByBiehls Classica dameur er helt enkelt i stål eller PVD forgyldt med en flot læderrem.

Gå på opdagelse i Guldsmed Østergaards store udvalg og find dit næste smykkekøb på siden. Eller find inspiration til dit næste smykke du kan ønske dig.

The Story of you and me - Signature, Circus, Lotus, Heart, Velvet, Slik og Universe kollektioner fra byBiehl