0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Calvin Klein ure

Anvend filter

Calvin Klein -  smykker, herreure og dameure i lækkert design

Guldsmed Østergaard er autoriserede forhandler af Calvin Klein ure og smykker og vi byder på et bredt udvalg i både dame og herremodeller, så som Classic, Cheers, Senses, Supreme, Achieve, Minimal, Party, Full Moon Alliance, High Noon, Time, Steady, Infinite, Outline, Steadfast, Light, og City. CK urene er ungdommelige med et frisk pust og elegance. Urerne findes både med rem og med lænke. Nogle af damemodellerne er lavet med en fast armring, så uret virkelig er et smykke i sig selv. 
Smykkerne er lavet i rustfrit stål med sjove detaljer, der får smykkerne til at skille sig ud fra mængden. Her finder du ørestikker, armbånd og halskæder og ringe.

 

Sorter faldende

   

9 vare(r)

Sorter faldende

   

9 vare(r)

CK Calvin Klein Watches er en af de sjældne ambassadører for den schweiziske urindustri i modesegmentet. De rene, moderne, grafiske linjer på urene såsom ck Dress ramte plet hos offentligheden, og det nye, uforlignelige koncept "ur som mode tilbehør" blev født. I dag findes der mere end 200 forskellige swiss made designs til både mænd og kvinder på hylderne i mere end 60 nationer.

Guldsmed Østergaard er autoriseret Calvin Klein ure forhandler.
Hos Guldsmed Østergaard holder vi os hele tiden ajour med de nyeste trends og har altid et bredt sortiment at byde på fra Calvin Klein. Vi tilbyder gratis gravering på ure, har fri fragt i hele Danmark og pakker naturligvis gave flot ind.

Prismatch
Har du fundet dit ur eller smykke billigere på en anden dansk autoriseret webshop? Vi tilbyder prismatch hos Guldsmed Østergaard, så du skal bare give os besked og så får du dit produkt til samme lave pris, som du har fundet det til et andet sted.