0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Casio ure

Anvend filter

Digitale ure med et væld af muligheder

Casio laver armbåndsure i mange afskygning og nogle digitalure er rene schweizerknive, med alle de muligheder der gemmer sig bag alle knapperne. Udover deres toolwatches, findes retroure med lommerregner og de mere klassiske Edifice. G-Shock modellerne er skabt til at blive brugt og kan holde til lidt af hver. Især håndværkere, militærfolk, sportsudøvere og andre der har brug for, at et ur kan tåle lidt tæsk har igennem årene haft stor glæde af uret.
Guldsmed Østergaard er autoriseret Casio forhandler.

Sorter faldende

   

1 til 24 af 72

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

   

1 til 24 af 72

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tilbage i 1946 skabte japaneren Tadao Kashio firmaet Casio med et ønske om at lave pålidelige og holdbare ure, indeholdene en masse brugbare ur-funktioner.

Retro-urene har et helt unikt udtryk, der leder tankerne tilbage til 80erne og 90erner, hvor en lommeregner i uret var det hotteste. Dette var før mobiltelefonens indtog, men urene har, med deres lækre retro look noget, der den dag i dag gør, at Casios retro ure stadig er vildt populære.

Edifice modellerne er mere stilede Edifice henvender sig til den mere klassiske og moderne type.

Alle Casio ure leveres i original emballage med garantibevis. Hos Guldsmed Østergaard pakker vi alle gave flot ind. Vi tilbyder fri fragt i hele Danmark.