0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Christina Jewelry smykker og ure

Anvend filter

Smykker og ure med ægte ædelsten til gode priser

Det danske ur og smykke brand Christina Jewelry & Watches (tidligere Christina Design, Christina Watches og Christina London) har base i Herning. Oprindeligt var ideen udelukkende at designe ure i høj kvalitet med ægte sten til fornuftige priser. Ideen holdt vand og efterfølgende er også smykker i sølv og guld kommet til og konceptet er stadig at bruge ædelstene og tænke dem flot ind i designet. Urene er alle Swiss made. Det er et kvalitetsstempel på urværket. På urene ses topaz, diamant, safir, rubin, citrin og mange andre ædelsten.

Sorter faldende

   

1 til 24 af 954

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

   

1 til 24 af 954

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

I Christina Collect serien har du selv mulighed for at udskifte remmen og tilkøbe funklende topringe med forskellige sten og enkelte sten til at sætte ind i uret. Her er mulighederne mange og stenene kan kombineres fuldstændig, som du ønsker.

Til uret kan også vælges et læderarmbånd, der går flere gange rundt om armen og derved gør armbåndsuret til et smukt armbånd. Herpå kan sættes forskellige smukke charms i sølv, sort rhodineret eller forgyldt sølv også med forskellige ædelstene. Der findes mange sjove dyr, hjerter, ægte perler, agater, ametyster, peridot og meget mere. Udvalget skifter ofte og byder altid på flotte detaljer og former.

Smykkerne består af ørestikker, ringe, vedhæng og armbånd med charms. Alle smykkerne er lavet i sølv eller guld og også her er det de ægte sten der virkelig får Christinas smykker til at skille sig ud.

Læderarmbånd med charms er et hit og laves i forskellige kampagnemodeller med f. eks. Marguerit. Også i forbindelse med Kræftens Bekæmpelses Støt Brysterne laver Christina et armbånd, hvor en del af overskuddet bliver brugt til at bekæmpe kræft.

Designeren bag er Christina Hembo, der har baggrund som designer og iværksætter. En drøm og idé om at designe Schweiziske luksus ure med ægte diamanter til lave priser, var det der startede det hele. Christina og hendes mand Claus startede ivrigt op og efter 15 år er virksomheden nu oppe på 250 danske ansatte. Urene eksporteres til 15 lande og succesen fortsætter. Christina har også stiftet bekendtskab med cykelverdnen, hvor brandet startede cykelholdet: Christina Watches Onfone Powered by DANA med Michael Rasmussen som kaptajn. Vi kender også Christina Hembo fra Vild med Dans, hvor hun vandt programmet i 2010.