0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Daniel Wellington ure og smykker

Anvend filter

For every occasion - armbåndsure og smykker til alle lejligheder

Det svenske urmærke Daniel Wellington er i et klassik, tidsløst og stilrent design. Urene passer med sit minimalistiske design til alle outfits og er en tro følgesvend til alle lejligheder. Guldsmed Østergaard har et bredt udvalg til både herrer og damer i stål og rosa forgyldt. Daniel Wellingtons stilrene ure findes i flere modeller og størrelser og de er alle med klassisk skive. Den lille model Petite laves i 28 og 32 mm urkasse og den lidt større Classic i 36 og 40 mm. Der kan vælges imellem forskellige læderremme, meshlænker samt utraditionelle og sporty nato remme, som findes i et utal af farvesammensætninger. Nato remmene giver uret et smart og preppy look, som tegner moden i disse år. Remmene er opkaldt efter engelske universiteter, hvor du blandt andet kan finde Oxford, St. Andrews, York, Winchester og Cambridge, Bristol, St. Mawes og Sheffield.
Det nyeste skud på stammen er Iconic Link, der er ure med lænke i Daniel Wellingtons klassiske look. Guldsmed Østergaard er også autoriseret forhandler af de flotte og enkle stålsmykker til både mænd og kvinder. Her finder du flotte armbånd og fingerringe i stål og rosa stål.

Sorter faldende

   

1 til 24 af 183

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

   

1 til 24 af 183

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Classic Petite blev introduceret af den berømte model Kendall Jenner, som er lillesøster til Kim Kardashian. Uret fås med sort og hvid skive i Ø 28 og Ø 32 mm. Modellerne er med stål eller PVD rosaforgyldt stål med læderrem, natorem eller mesh lænke. 

Classic kollektionen findes med hvid og sort urskive (Classic Black) både i herre - Ø 40 mm og dame - Ø 36 mm. De findes i stål og med rosa forgyldning. 

Daniel Wellingtom har også lavet armringen Classic Cuff, der som urene laves i stål og Rosa DVS forgyldt stål. Det flotte og minimalistiske bangle laves i str. S og L og kan bruges af både piger og drenge, herrer og damer.

Natoremme og læderremmen kan købes løst til og kan skiftes ud og sammensættes efter humør og anledning. Daniel Wellingtion uret er perfekt valg til dem, som ønsker at få et ur til en fornuftig pris, med stilfuldt design og frihed til at skifte sin egen rem. Det smarte urmærke har på tre år fundet frem til 1000 ur forhandlere i over 30 lande verden over.

Se det store udvalg af Daniel Wellington ure og løse læder og Nato remme på Guldsmed Østergaards webshop og kontakt gerne vores venlige og behjælpelige kundeservice, hvis du har brug for vejledning.

Hvis du bestiller lagervarer inden kl. 14.00, sender vi dem af sted samme dag.

Guldsmed Østergaard er autoriseret Daniel Wellington forhandler