Product was successfully added to your shopping cart.

DKNY ure

Anvend filter

DKNY - Dameure i ekskulsivt design

Guldsmed Østergaard er autoriseret forhandler af DKNY, som står for Donna Karan New York. Der er sat fokus på de modebevidste kvinder, som søger elegance kombineret med tidens trends. Modehuset holder sig altid opdateret med hvilke tendenser, der sker på urdesigns og står med det samme klar med nye ure, som har fået deres eget DKNY udtryk. Urene udstråler eksklusivitet og er utrolig smarte. De kan fås både med rem og lænke og findes med små og store urskiver, her iblandt kollektioner som Stanhope, Ellington, SOHO, Minetta, Chambers, Crosswalk og Reade. DKNY urne findes i bredt udvalg med og uden funklende krystaller.

Sorter faldende

   

1 vare(r)

Sorter faldende

   

1 vare(r)

Charmbers: Robust sammensat med elegance og feminine linjer. Charmbers til de moderne kvinder som ønsker et klassisk og moderne ur. Kollektionen er meget bred med mange forskellige materiale- og farvesammensætninger. Heriblandt stål, sort og hvid keramik, sort lakeret stål, plastik, pvd forgyldt stål og pvd rosa forgyldt stål. De store ure er med chronograph og de små ure er helt enkle med og uden sten.

Crosswalk: Bløde og runde former med kurvet lænke. Crosswalk er med rund skive og snoet lænke. Et lækkert design som passer til kvinder i alle aldre.

Reade: Lækker lille og let – dette er Reade ur kollektionen. Urerne er med rund skive med og uden spejleffekt på Ø 24 mm. Urets lette design understreges tydeligt med en lille smal læderrem eller stållænke.

SOHO: Super smarte og moderne ure i gennemført design. Modellen fås med og uden chronograph og skiven fås med perlemor, spejleffekt og multifarvet. SOHO dameurerne er hotte og passer perfekt er kvinder er med på trenden og ønsker et ur der stikker ud fra mængden.

Stanhope: Lækre og klassiske ure med lænke i stål, stål pvd forgyldt og stål pvd rosa forgyldt. Skiven er enkel og rund med et smukt finish. Stanhope urerne passer smukt til alt slags tøj til hverdag og til fest.

DKNY udvider deres sortiment flere gange om året og Guldsmed Østergaard følger selvfølgelig med. Når du køber et DKNY ur følger der original garantibevis med og du kan bytte uret i hele Danmark i en af vores 300 samarbejdsbutikker. Vi tilbyder også gratis gravering på alle ure.