Product was successfully added to your shopping cart.

Festina ure

Anvend filter

Festina er oprindeligt et schweizisk urmærke som blev stiftet i 1902. I dag har Festina Group hovedkontor og lager i Barcelona, Spanien, hvor al distribution foregår fra. Festina producerer både dame og herreure som er til enhver smag. Alt fra funklende Swarovski dameure til sportsure, til klassiske og tidløse ure. Du finder ure med læderrem eller stållænker i mange forskellige størrelser.

Finder du dit Festina ur billigere på en anden dansk autoriseret webshop, kan du benytte dig af vores prismatch.

Sorter faldende

   

1 til 24 af 196

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

   

1 til 24 af 196

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Festina er officiel tidtager af tre største europæiske cykelløb - Tour de France (siden 1992), La Vuelta a España og Giro d'Italia. Den mest populære kollektion er Tour de France Collection og Festina Speciel Edition udkommer hvert år i forbindelse med årets Tour de France. Serien produceres kun i en begrænset periode og uret er et samleobjekt for de mange Tour de France entusiaster og cykelfans verden over. Uret har mange flotte detaljer og er af meget høj kvalitet med stopur.

Guldsmed Østergaard er autoriseret forhandler af Festina og vi altid klar med råd og vejledning i dit næste ur køb. Hvis du ikke kan finde det ur du leder efter, så kontakt os endelig på mail webshop@guldsmedoestergaard.dk eller tlf. 9752 0075. Vi sender gratis til hele landet og prismatcher alle vores produkter med alle danske online butikker. Derudover er vi E-mærket og ligger helt i top på Trustpilot med topscore på 9,9.