0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Flik Flak børneure

Anvend filter

Børneure med Flik og Flak visere, Disney børneure og farverige ure til børn i alle aldre

Flik Flak er børneure, der er fuld af leg og farver til friske piger og drenge. Der findes ure med kendte figurer på. Eksempelvis Star Wars, Zorro, Spiderman, Frost, Batman,  Cars, Superman og prinsesse ure, så dit barn kan lære klokken at kende sammen med deres yndlings figur. Story Time-modellerne er ideelle som det første ur. De er med tydelige tal og visere, så det er nemt for barnet at se klokken. Mange af børneurene er med de verdens berømte Flik Flak visere som gør det nemt for selv den mindste at lære klokken. Der findes ure til de helt små og til dem som skal starte i skole. De sjove Flik Flak er nem at finde på skoleurene. De er nemlig viserne på børneuret og viser hvad klokken er!  Alle Flik Flak ure er fremstillet i Schweiz, BPA-frie, stødskire og tekstilremmene kan maskinvaskes (maks. 40° C).

Sorter faldende

   

15 vare(r)

Sorter faldende

   

15 vare(r)

Af drengeure findes der seje ure med pirater, sømænd, stjerner, havet, biler, helikopter, tiger, safari og bondegård. Der findes også flotte helteure til drengene. Eks. Cars, Superman, Batman og Star Wars.

Blandt pigeurerne er der smukke og søde modeller med sommerfugle, enhjærninge, hjerter, søheste, delfiner, skildpadder, mariehøns, elefanter, koalabjørne og smileys. Der findes også smukke prinsesse og Disney ure som Frost, Prisesse Sofia, Supergirl, Batgirl og mange flere.

På nogle af ur modellerne er Flik og Flak på. De er nemlig viserne der viser barnet hvad klokken er. Alle børneure er farverige og har mange flotte og smarte detaljer. På mange af pigeurene er de dekoreret med funklende sten på skiven. Find dit næste børneur her hos Guldsmed Østergaard og glæd barnet med et sjovt, farverigt og smart ur fra Flik Flak. Det kan kun blive sjovere at lære klokken at kende med sin yndlings helt eller favorit prinsesse.

Flik Flak urerne blev designet i 1987 og har lært mange børn om tiden siden da. De blev hurtig meget populære og blev et bestseller ur verden over. De meget lærerige og farverige børneure er schweizisk produceret og er stødsikkert. Remmene kan vaskes i vaskemaskinen på max 40 grader, hvilket kan være en stor fordel, når barnet har været ude lege.

Flik Flak børneure er en del af Swatch group og bliver produceret i Schweiz. De er med Eta værk er og stødsikre. Remmen kan vakses i vaskemaskinen ved 40 grader, hvis du synes at den er blevet for beskidt. Uret er ikke beregnet til svømning eller dykning, men til leg og skæg i barnets hverdag. Så hvis du sørger et flot og solidt børneur, så er det Flik Flak du skal vælge. Her gør du et godt køb til meget fornuftigt pris. Vi sender alle Flik Flak ure fragtfri i hele Danmark og pakker naturligvis uret smukt ind, hvis du ønsker det. Udvalget hos Guldsmed Østergaard er stort til både piger og drenge. Der er modeller til de helt små, som skal lære klokken at kende og til børnene, som skal starte i skole. Der er noget for enhver smag.

Guldsmed Østergaard er autoriseret Flik Flak forhandler