0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Fossil ure og armbånd

Anvend filter

Lækre ure, smartwatches og flotte læderarmbånd

Fossil er et amerikansk mærke, som er kendt verden over. Fossils design dækker et bredt sortiment af modeprodukter, heriblandt de helt utrolige smarte herrearmbånd, armbåndsure og smartwatches der kan bruges sammen med både Androis og IPhone. Fossil kombinerer vintage med det moderne som giver et særpræget udtryk.

Sorter faldende

   

1 til 24 af 50

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

   

1 til 24 af 50

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Læderarmbånd fra Fossil
Er du til det rå og markante look eller søger du et mere simpelt armbånd? Guldsmed Østergaard har et bredt udvalg af Fossil armbånd, hvor du både kan finde læder armbånd i brede og smalle modeller i flet og med stål tilbehør. Fossil er med på trenden, derfor sker der hurtig udskiftning af læder armbåndene på vores webshop.
Mangler du hjælp til at finde det rette herrearmbånd, så er vores kundeservice altid klar til at vejlede dig.

Ure og smartwatches - Fossil har fingeren på pulsen.
Med sit retro-look har Fossil ramt det helt rigtige inden for både dameure og herreure. Du finder armbåndsure med læderremme og flotte stållænker. Nogle har chronographer og andre er fyldt med bling mens andre igen er helt enkle.

Grant kollektionen er flotte automatik-ure med glasbagkasse, så du kan se ind til det flotte værk.

Fossil Q er hybridure og smartwatches, der via bluetooth kan kommunikere med din mobiltelefon, så du kan modtage notifikationer ved beskeder og lignende. Hybridurene har et almindeligt urværk og urkive, men kan brumme og vise ved markeringer, hvad du har sat det op til. Smartwatches er digitale med touchskærm og kan vise meddelelser og meget andet på selve skærmen.
Vi sender fragtfrit til hele landet og pakker dine gaver smukt ind, så de er klar til gavemodtageren.