0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Georg Jensen smykker, ure og ting til hjemmet

Anvend filter

Georg Jensen smykker Marguerit, Moonlight Grapes, Peak - Georg Jensen ure Koppel, Eve og Vivianna

Guldsmed Østergaard er autoriseret Georg Jensen forhandler

Søger du klassisk dansk design indenfor smykker, ure eller tilbehør til hjemmet?  Leder du efter Georg Jensen smykker, har vi 28 forskellige smykkekollektioner, heriblandt Marguerit Daisy i sterling sølv, rutheniumbelagt sølv og sølv forgyldt med emalje på blomsterne i farvene hvid eller sort, Moonlight Grapes med den berømte druering, vedhæng, armbånd og øreringe i sølv, sølv og sort agat, Fusion smykkerne med de smukke vedhæng og ringe, som kan kombineres efter egen smag.
Du kan bytte i over 100 butikker i Danmark og vi pakker naturligvis gaven flot ind. Derudover får du fri fragt i hele Danmark og finder du en vare billigere på en anden dansk autoriseret webshop tilbyder vi prismatch.

Sorter faldende

   

1 til 24 af 573

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

   

1 til 24 af 573

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Alliance kollektionen med de yndefulde smykkedesigns i halskæde, øreringe og armringe, som fås i sølv og i 18 kt. guld. Ydermere har vi hos Guldsmed Østergaard den elegante Peak kollektion i sterling sølv, her iblandt halskæden, som nyhedsværten Cecilie Beck bærer så flot. I Sphere serien er smykker sølvsmykker i et enkelt design med perler og sort onyx.

Blandt Georg Jensens ure findes dameure og herreure i klassiske og elegante designs som Koppel, Concave, Eve og det smukke Vivianna bøjleur, som vil pynte et hvert kvindehåndled.

Georg Jensen laver også utrolig mange smukke ting og tilbehør til hjemmet. Heriblandt Cobra seriens lysestager, skåle, fotorammer, bestik, dåbsgaver og julepynt. Du kan med garanti finde noget, der vil pynte i hjemmet til dig selv eller til gave. En rigtig god dåbsgave er det elegante bordflag. Her kan graveres på flagstangens fod.

Guldsmed Østergaard tilbyder et bredt udvalg af Georg Jensens klassiske smukke produkter.