0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Georg Jensen smykker

Anvend filter

Klassiske og moderne smykker fra Georg Jensen

Er du til de minimalistiske ringe, øreringe, armbånd  og halskæder er serien Offspring et super godt valg. Her er rene afrundede linjer i sølv og guld med og uden brillanter. Daisy serien med de fine margueritter er altid en sikker vinder om det er til konfirmanden der skal have en gave der kan bruges i mange år, eller til den modne kvinde. Moonlight Grape serien tager udspring i vindruen der bliver brugt i drueringen eller en klase i et vedhæng. Hvert år laver Georg Jensen nye årssmykker i deres Heritage Collevtion, der har et smukt vintage udtryk inspireret af smykker fra begyndelsen af 1900-tallet i Art Nouveau stilen.

 

Sorter faldende

   

1 til 24 af 336

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

   

1 til 24 af 336

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Georg Jensen øreringe, armbånd og halskæder

Hos Guldsmed Østergaard har vi et kæmpe udvalg af smukke smykker fra Georg Jensen. Designet hos George Jensen er meget klassisk og smukt, og derfor er smykkerne fra Georg Jensen så populære. Kvaliteten af det materiale der benyttes til smykkerne er også i top, så du kan med fordel tage et kig på udvalget af Georg Jensen smykker herunder.

Vi forhandler både øreringe, armbånd, halskæder og mere fra Georg Jensen. Uanset hvad du leder efter, kan du finde et flot smykke her. Disse smykker er også ideelle som en gave, hvis du virkelig vil glæde modtageren af smykkerne. Vi har inddelt smykkerne i mange forskellige kategorier, som du kan finde herunder.

Du kan få smykker fra Georg Jensen til gode priser hos os, for du får altid et produkt med høj kvalitet og flot design. Så du bør helt sikkert tage et kig på vores store sortiment af Georg Jensen smykker på denne side.