0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Guldsmed Ø smykker

Anvend filter

Marie V. Østergaard er den fantastiske guldsmed og ædelstensfatter bag Guldsmed Ø. Hun har formået at udvikle et råt univers af smykker uden for mange dikkedarer, men med lækre detaljer. Fokus er, at kreere smykker, der er unikke og elegante, men samtidig enkle i designet. De flotte ringe, armbånd og kæder følger tidens mode og er udført i sølv eller guld med diamanter. På sit eget værksted på Resenlund i Skive laver hun også reparationer og specialbestillinger, så du kan få din store smykkedrøm opfyldt.

Vi pakker altid flot ind og du får fri fragt i hele Danmark.

Sorter faldende

   

1 til 24 af 56

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

   

1 til 24 af 56

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Smykker med rock n roll stil i sølv og guld udført af Guldsmed Ø - Marie Østergard

Bag mærket Guldsmed Ø står en meget kraftfuld og nytænkende kvinde Marie Østergaard. Hun er uddannet guldsmed og ædelstensfatter og er vokset op i branchen. I dag designer hun sine egne smykker under mærket Guldsmed Ø. Hendes første kollektion var ”A”, som er tænkt til de kvalitetsbevidste kvinder, som ønsker kvalitet, lækkert design og godt håndværk. Maries inspiration finder hun i rock n roll - de rene linjer kombineret med klassisk design. Smykkerne udståler et råt look med de spidse ender og rustikke overfalder sammensat med bløde former.

Gå på opdagelse i smykkerne fra Guldsmed Ø og find inspiration til dit næste smykkeindkøb. Guldsmed Østergaard sender fragtfrit til hele Danmark og pakker gaverne gratis ind.