0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hugo Boss

Lækre design skriveredskaber fra Hugo Boss

HUGO BOSS er et anerkendt designbrand på det globale marked. Under navnet findes utallige kollektioner med hver deres produkter. Hos Guldsmed Østergaard fører vi de lækre skriveredskaber i forchromet og PVD forgyldt med præget læder. Du finder fyldepenne, rollerball penne og ballpoint penne. Derudover findes USB sticks også i HUGO BOSSs super lækre finish. En kuglepen er nemlig ikke bare en kuglepen... Den perfekte gave til manden! Pennen kommer i en flot Hugo Boss æske og vi pakker naturligvis flot ind.
Skal du bruge en studentergave, konfirmationsgave, morgengave eller noget helt fjerde er en pen fra Hugo Boss et godt valg. Vi sender altid fragtfrit i Danmark og med bytteret i over 100 butikker.

Sorter faldende

   

1 til 12 af 19

  1. 1
  2. 2
2
Sorter faldende

   

1 til 12 af 19

  1. 1
  2. 2
2

Hugo Boss penne til manden der elsker lækre accessories

Er der noget bedre end at få et håndskrevet brev? Med en lækker pen fra Hugo Boss er skriveredskaberne i hvert tilfælde helt i top. Brandet Hugo Boss har lavet en serie med lækre ballboint penne, rollerball penne og fyldepenne udført i forchromet eller PVD forgyldt med præget læder. Hugo Boss har også designet et flot USB Stick, så vigtigt data kan gemmes.