0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Inex ure

Anvend filter

Dansk design til fornuftig pris

Inex laver armbåndsure til herre og damer til rigtig gode priser. Materialet er stål eller titanium med eller uden en gylden overflade. De første Inex ure så dagens lys i 1952 da det danske firmas vision var at skabe ure i dansk design i god kvalitet til fornuftige priser.
Der findes herreure i et helt klassisk look med rene linjer. Derudover laver Inex de mere robuste sportsure med chronograf. På damesiden laver Inex minimalistiske dameure og mere elegante smykkeure, med fine detaljer. 

Guldsmed Østergaard er autoriseret Inex forhandler. Det sikrer dig et originalt produkt og den bedste service ved eventueller reklamationer.

 

Sorter faldende

   

1 til 24 af 114

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

   

1 til 24 af 114

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Inex er kendt for at lave ure med den smarte flexi-lænke, der kan gå ud over håndleddet, så lænken ikke skal åbnes. Dette er ideel, hvis f.eks gigt gør det svært at åbne urremmen, men alle kan naturligvis have glæde af et let løsning.
Inex er også kendt for deres sygeplejeure, der med en sikkerhedsnål kan hænges på tøjet. Også lommeure i stål og med gylden overflade findes i sortimentet.

Hos Guldsmed Østergaard pakker vi altid flot ind og sender fragtfrit i diskret emballage, så sarte sjæle ikke fristes. Gaver kan byttes i over 300 forretninger i hele Danmark.