0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lund Copenhagen smykker

Anvend filter

Lund Copenhagens klassiske margueritsmykker

Hvilket smykke kan bruges af kvinder i alle aldre, til alle anledninger? Daisy smykkerne fra Lund Copenhagen, selvfølgelig. Margueritsmykkerne er lavet i sølv med eller uden forgyldning, så det fremtræder rent og enkelt. Den flotte emalje er hvid eller sort, så det kan sættes sammen med alle outfits - fra jeans til det store fest-skrud. Den søde let genkendelige marguerit er er blomst vi danskere kender og elsker. Vores Dronning Margrethe bliver kaldet Daisy og det er også blomstens kælenavn.

Lund Copenhagen laver dog også mange andre smykker end lige Daisy. De har blandt andet et stort udvalg af dagmarkors i både sølv, guld og forgyldt, der er en super gaveidé til en barnedåb. Er smykket til en gave pakker vi naturligvis flot ind og du har mulighed for at bytte i over 300 butikker i hele Danmark.

Sorter faldende

   

49 til 72 af 405

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

   

49 til 72 af 405

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Lund Copenhagen bruger deres Daisy version i mange udgaver. Som vedhæng i en halskæde, armbånd, broche, øreringe og fingerring. Den lille blomst tager sig godt ud på mange måder. Alle smykkerne er lavet i sølv med eller uden forgyldning. Farverne er klassiske hvid eller sort emalje. Hos Lund findes et utal af sammensætninger og udformninger med den søde blomst som grunddesign.

Udover margueritsmykkerne laver Flemming Lund også dåbssmykker. F.eks fine kors med eller uden emalje.