Product was successfully added to your shopping cart.

Arne Jacobsen ure

Anvend filter

Arne Jacobsen - designure til ham og hende

Dansk design urunivers – Arne Jacobsen ure. Vi har et bredt udvalg af lækre Arne Jacobsen armbåndsure, vægure og bordure. Modellen Bankers, der er skabt til Nationalbanken i 1971 er indbegrebet af dansk design, der bare holder. Også Roman og Station er kollektioner, mange kan genkende fra ikoniske bygninger rundt om i Danmark. Urernes design er tro mod Arne Jacobsens original tegninger. Herreurene og dameurene findes i flere størrelse og med mange mulighede for farvede læderremme og flotte meshlænker. Skiven og mellemkassen er lavet i et stykke og timemarkeringerne er direkte trykt på skiven. Både væg og armbåndsurerne har den originale konkave form og værket sidder bagerst på uret.
Bestilt uret inden kl. 14 og uret bliver sendt af sted samme dag, hvis det er lagervarer. Alle ure bliver sendt fragtfrit i Danmark og vi pakker gerne ind gratis.

Sorter faldende

   

1 til 24 af 125

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

   

1 til 24 af 125

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Station: Smukt og klassisk design, som oprindeligt blev tegnet til LK (elvare-producenten) i 1939. Station uret et i tidsløst design, som vil pynte i ethvert hjem på væggen. Uret er med sorte markante tal som understeges af den sort aluminiums topring. Station væguret fås i tre størrelser Ø 16,5 cm, Ø 21 cm og Ø 29 cm. Uret kan ligeledes fås som armbåndsur til herre og dame. Armbåndsuret er med brun læderrem og fås i Ø 34 mm, Ø 40 mm og Ø 46 mm. Station er også lavet som bordur med alarm, snooze og lyssensor. Metalfoden er inspiration fra Syverstolen og Myren og med det flotte design passer borduret ind overalt i hjemmet. Borduret fås i sort og bordeaux.

Bankers: I 1971 designede Arne Jacobsen det berømte designikon Bankers til Danmarks Nationalbank. Dette smarte og klassiske vægur vil pynte i alle hjem og er derfor en god gaveide til bryllup, fødselsdag, jul eller andre særlige anledninger. Banskers vægur kan fås i Ø 16 cm, Ø 21 cm, Ø 29 cm og Ø 48 cm. Urets design med den konkave glasfront giver væguret et svævende look på væggen. Bankers fås også som armbåndsur i dame og herremodel. De er i størrelserne Ø 34 mm, Ø 40 mm og Ø 46 mm med læderrem og lænke. Det smarte urdesign er også lavet som bordur med opdaterede funktioner som lyssensor og snooze. Dette gør at borduret også kan bruges som vækkeur.

City Hall: I 1956 blev City Hall uret designet til Rødovre Rådhus. I dag er sortimentet udvidet og City Hall kan fås som vægur. Armbåndsur og bordur. Væguret er i Ø 16 cm, Ø 21 cm og Ø 29 cm og med urets konkave form giver det et svævende udtryk på væggen. Armbåndsurerne findes i Ø 34 mm, Ø 40 mm og Ø 46 mm med rød og sort farvet kalveskindsrem. Bordmodellen er i sort skal med sort skive og hvide markeringer. Kontrasten giver City Hall et klassisk look som pynter overalt i hjemmet.

Roman: Det klassiske Roman ur blev skabt i 1942 til Århus Rådhus. Det er i dag et dansk designikon som pynter i mange hjem. Vægurets konkave glas giver et svævende look på væggen. Det fås i størrelserne Ø 16 cm, Ø 21 cm, Ø 29 cm og Ø 48 cm. Bordmodellen Ø 11 cm i sort med hvid skive og sorte markeringer. Foden er en metalbøjle som er inspiration fra Myren og Syverstolen. Borduret er blevet moderniseret med alarm, lyssensor og snooze funktion. Dette gør at det kan bruges som ur og vækkeur i hjemmet. Roman er også lavet som armbåndsur til dame og herre. Armbåndsuret er i Ø 34 mm, Ø 40 mm og Ø 46 mm med sort og rød farvet kalveskindsrem. Skiven er både i sort med hvide markeringer og i hvid med sorte markeringer.

Roman, Bankers, City Hall, LK og Station modeller

Guldsmed Østergaard er autoriseret Arne Jacobsen ure forhandler

Den danske arkitekt Arne Jacobsen (1902-1971) har designet flere boliger samt offentlige bygninger. Han tog sig af både det indvendige og de ydre rammer. Derfor var det en naturlig proces, at Arne Jacobsen også designede de velkendte ure som Station til LK i 1939, Roman fra Århus Rådhus der blev indviet 1941, City Hall fra Rødovre Rådhus fra 1956 og Bankers fra Nationalbanken der blev færdig i 1978 - syv år efter Arne Jacobsens død.

Guldsmed Østergaard er forhandler af Arne Jacobsens klassiske danske urdesigns, hvor du både kan finde Roman, Bankers, City Hall, LK og Station i armbåndsure i både dame og herremodel, og vægure i størrelserne Ø 16 cm, Ø 21 cm, Ø 29 cm og Ø 48 cm. Der findes også klassiske bordurer i de nævnte kollektioner, som vil pynte i både reolen eller på natbordet. Bordurerne har alarmfunktion og kan dermed bruges som vækkeur. Kig på www.guldsmedoestergaard.dk og find inspiration til de næste køb til dig selv eller til en gave. Vi sender fragtfrit til hele landet og pakker naturligvis dine gaver smukt ind. Hvis du bestiller inden kl. 14, sender vi samme dag på lagervarer.