0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Daniel Wellington

For every occasion - armbåndsure til alle lejligheder

Det svenske urmærke Daniel Wellington er i et klassik, tidsløst og stilrent design. Urerne passer med sit minimalistiske design til alle outfits og er en tro følgesvend til alle lejligheder. Guldsmed Østergaard har et bredt udvalg til både herrer og damer i stål og rosa forgyldt. Daniel Wellingtons stilrene ure findes i flere modeller og størrelser og de er alle med klassisk skive. Den lille model Petite laves i 28 og 32 mm urkasse og den lidt større Classic i 36 og 40 mm. Der kan vælges imellem forskellige læderremme, meshlænker samt utraditionelle og sporty nato remme, som findes i et utal af farvesammensætninger. Nato remmene givet urer et smart og preppy look, som tegner moden i disse år. Remmene er opkaldt efter engelske universiteter, hvor du blandt andet kan finde Oxford, St. Andrews, York, Winchester og Cambridge, Bristol, St. Mawes og Sheffield.

Classic Petite er årets urhit i 2017, som fremvises af den berømte model Kendall Jenner, som er lillesøster til Kim Kardashian. Uret fås med sort og hvid skive i Ø 28 og Ø 32 mm. Modellerne er med stål eller PVD rosaforgyldt stål med læderrem eller mesh lænke. Sommerens nyhed 2017 er Classic Petite med læderrem og nu også med hvid læderrem.

Classic kollektionen findes mod hvid og sort urskive (Classic Black) både i herre - Ø 40 mm og dame - Ø 36 mm. De findes i stål og med rosa forgyldning.
Classy kollektionen er til kvinder, som ønsker et klassisk ur i e stilrent design. Classy urerne er med funklende runde Swarovski sten på skiven, som pynter smukt og giver et lækkert feminint udtryk.
Dapper kollektionen er med romertal og en flot detalje er her de blå visere. Her findes modellen med en diameter på Ø34 mm og Ø38mm.
Daniel Wellingtom har også lavet armringen Classic Cuff, der som urene laves i stål og Rosa DVS forgyldt stål. Det flotte og minimalistiske bangle laves i str. S og L og kan bruges af både piger og drenge, herrer og damer.

Natoremme og læderremmen kan købes løst til og kan skiftes ud og sammensættes efter humør og anledning. Daniel Wellingtion uret er perfekt valg til dem, som ønsker at få et ur til en fornuftig pris, med stilfuldt design og frihed til at skifte sin egen rem. Det smarte urmærke har på tre år fundet frem til 1000 ur forhandlere i over 30 lande verden over.

Se det store udvalg af Daniel Wellington ure og løse læder og Nato remme på Guldsmed Østergaards webshop og kontakt gerne vores venlige og behjælpelige kundeservice, hvis du har brug for vejledning.

Hvis du bestiller lagervarer inden kl. 14.00, sender vi dem af sted samme dag.

Guldsmed Østergaard er autoriseret Daniel Wellington forhandler