0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

STORY

Sorter faldende

   

7 vare(r)

1
Sorter faldende

   

7 vare(r)

1

Story armbånd - sammensæt med mere end 500 forskellige STORY smykker fra Guldsmed Østergaard

Guldsmed Østergaard er autoriseret Kranz & Ziegler forhandler

Kranz & Ziegler - STORY byder på sit helt eget univers af smykker. Fortæl din egen story/ historie via dit armbånd fyldt op med charms. Der er utrolig mange varianter af smukke armbånd og kreative charms. I armbånd kan du både finde læder, sten, perler og faldskærmsline. I charms kan du finde sølv, sølv forgyldt og sort rhodineret/ sort sølv. Der er det bredt udvalg i både dyr motiver, hjerter, blomster, stjerner, kugler og meget mere. Der findes charms i små og store motiver, med og uden funklende sten. På Story armbåndene kan du også sætte et Story ur på som findes i følgende designs Roman, Simple, Sparkle og Flower. Der er armbånd og charms for enhver smag og en stor frihed til at sammensætte sit egnet unikke armbånd.

Guldsmed Østergaard byder på mere end 500 forskellige STORY smykker, som du kan kombinere på kryds og tværs. Du kan lave smykkelook til hverdag og fest med festlige armbånd og charms. Som noget nyt fra Kranz & Ziegler - STORY kan du nu mixe og matche hele smykkelooket med armbånd, halskæde, øreringe og ringe. Værsgo at gå på opdagelse og sammensæt din egen historie! Guldsmed Østergaard står klar til at betjene dig og vi sender fragtfrit i hele Danmark.

STORY by Kranz & Ziegler smykker

På denne side kan du se hele vores udvalg af Kranz & Ziegler STORY smykker. Der er mange muligheder med Kranz & Ziegler STORY smykker, så du kan få et smykke der passer til netop dig. Blandt andet kan du få et væld af flotte charms, der kan sættes på armbåndene fra Kranz & Ziegler. Derudover kan du eksempelvis få flotte halskæder og ringe i serien af Kranz & Ziegler STORY smykker. De mange STORY smykker kan naturligvis kombineres på forskellige måder; der er med andre ord næsten uanede muligheder med Kranz & Ziegler STORY smykker.

Vores udvalg af Kranz & Ziegler STORY smykker på denne side er inddelt i kategorier, som gør det nemt at finde hvad du leder efter. Alle STORY smykkerne er produceret i lækre materialer, som gør det til en fornøjelse at bære dem. Så tag et kig på de mange flotte smykker fra Kranz & Ziegler herunder.