0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Marc Jacobs ure

Anvend filter

Lækkert design til modeelskere

Den amerikanske modedesigner Marc Jacobs er ikke en designer der følger moden – han skaber den. Marc Jacob urerne sætter standarden på ur moden og andre modedesignere følger nøje med, da især urerne afspejler de kommende tendenser. Marc Jacobs har vundet mange designpriser og har tidligere været kreativ direktør for det franske modehus Louis Vuitton. I 1993 grundlagde Marc Jacobs sit eget firma, hvor der i dag er et bredt udvalg af tøj, tasker, sko og ure. Hos Guldsmed Østergaard byder vi på et spændende og bredt udvalg af Marc Jacobs ure. Trenden skifter hurtigt og det gør ur sortimentet også.

Sorter faldende

   

1 vare(r)

Sorter faldende

   

1 vare(r)

Marc Jacobs - designer, talent og trendsætter.

Guldsmed Østergaard er autoriseret Marc Jacobs forhandler

Hos Guldsmed Østergaard vil du altid kunne finde de nyeste urdesigns og se hvilke nye trends er der kommet. Hvis du er modebevidst og vil være på første række i modebranchen – så er Marc urene bestemt en mulighed for dig. Blandt kollektionerne kan nævnes Amy, Blade, Henry, Rock, Baker, Katherine og Molly. Skeleton urene er et af Marc Jacobs unikke kollektioner med lækker design kombineret med teknik.

De mange smarte ure findes i både med lænke og rem, i store og små modeller og med og uden funklende krystaller. Når du køber et Marc Jacobs ur hos Guldsmed Østergaard, følger der et originalt garantibevis med og du har muligheden for at bytte uret i hele Danmark hos en af vores 300 samarbejdsbutikker -du kan se hele listen på vores webshop. Vi pakker med stor glæde dit ur smukt ind til gave gratis og vedlægger et fint kort. Vi sender din pakke fragtfrit til hele Danmark uanset størrelsen på dit køb.

Udforsk det fantasiske Marc Jacob univers af ure. Her finder du ur designs som overrasker, provokerer og giver dig lyst til at udforske mere. Find dit næste designerur her og bestil inden kl. 14.00 og vi sender pakken af sted samme dag, hvis det er en lagervare. Er uret en gave, pakker vi gerne det ind – gratis! Alle Marc Jacobs ure sendes fragtfrit i hele Danmark.

Classic: Kollektionen byder på klassiske Marc Jacobs ure med MARC skrevet som marheringern 12-1-2-3. Urene fås med rem eller lænke.

Henry: Urene er stilrene, klassiske og med på den nyeste trend. Modellen fås med en urkasse fra Ø 21 mm og helt op til Ø 40 mm. Lige meget hvilken størrelse du vælger, så er uret feminint og pynter smukt på håndleddet.

Corey: Coreyurerne har et originalt design og har sit eget unikke udtryk. Dameurerne er smukke og feminine i gennemført design. Hvis du gerne vil have et ur som er anderledes og hot, så skal du vælge et Corey ur fa Marc By Marc Jacobs. På urskiven sidder to J'er overn på hinanden og danner en oval, med to åbninger. En super lækker detalje.

Rock: Marc Jacobs har hentet inspiration fra rock kulturen til ur kollektionen Rock. Urerne er rå og kantet sammensat med sporty look. Rock modellen er et lækkert unisex ur i flere varianter.

Skeleton: Design kan både er smukt og samtidigt teknisk. Skeleton urerne er smarte, anderledes og moderne. De kan fås i mange varianter med lænke og rem. Skivens midte er hel og den yderste kant er gennemsigtig, så man kan se håndleddet igennem. Dette er en super fed detalje og som igen beviser at Marc By Marc Jacobs urerne er nytænkende og er altid i fremme i skoene.