0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Michael Kors smykker og ure

Anvend filter

De fedeste smykker og designure

Det amerikansk designhus Michael Kors har igennem en del år været verdenskendt for deres design. Kollektionerne er fantasifulde og fantastiske og det ses især iblandt dameurerne og herreurerne, som er i et særdeles lækkert design. Michael Kors har blandt andet været dommer i det kendte reality program – Project Runway.

På ursiden finder du modeure men også de nye smartwatches med touchskærm, så du kan sammenkoble uret med din mobiltelefon.

Sorter faldende

   

1 til 24 af 43

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

   

1 til 24 af 43

  1. 1
  2. 2

Lækre designure og smykker fra Michael Kors

Et Michael Kors ur eller smykke er en oplagt gaveide, som fødselsdagsgave, konfirmationsgave, studentergave, valentinsgave, julegave eller bare en ’jeg elsker dig gave’. En ting er sikkert! - den heldige gavemodtager får et lækkert design accessory, som vil bringe gælde hver dag. Hvis du fortryder købet, kan du returnere dit købte Michael Kors ur eller smykke inden for 14 dage til Guldsmed Østergaard. Du eller gavemodtageren også bytte det hos mere end 300 forskellige guldsmedebutikker i hele Danmark. Guldsmed Østergaard er nemlig en del af bytteservicen og det er derfor ikke besværligt at bytte en vare, blot fordi den er købt online.

Guldsmed Østergaard er udvalgt som autoriseret forhandler af Michael Kors ure og smykker. Dette er din garanti for, at urene og smykkerne er 100 % ægte og der medfølger original æske og 2 års reklamationsbevis. Guldsmed Østergaard er e-mærket webshop og har topscore på Trustpilot, så du kan helt trygt handle hos os online. Vi garanterer for urenes og smykkernes ægthed og fremsender lagervarer fra dag til dag med gratis fragt. 

Michael Kors dame og herreure

Det amerikansk designhus Michael Kors har igennem en del år været verdenskendt for deres design. Kollektionerne er fantasifulde og fantastiske og det ses især iblandt dameurene og herreurene, som er i et særdeles lækkert design. Michael Kors har blandt andet været dommer i det kendte reality program – Project Runway.

Urene er kendetegnet ved at være store og markante, men samtidig elegante og stilfulde. Armbåndsurene fra Michael Kors kan mere end at fortælle hvad klokken er. De er nemlig et smykke i sig selv og en måde at brande sig selv på. Du finder ure i både stål, rosaguldfarvet og guldfarvet med lænke eller urrem. Nogle af urene har chronograph, så der sker lidt mere på skiven, mens andre af urene har en mere enkel urskive, så det er mere roligt for øjet. Dameurene er med eller uden krystaller og kan dermed være mere eller mindre pyntede. Men en ting er sikkert, når du bærer et Michael Kors, så er du med på moden og ved hvad der er in lige nu. Herreurene er lavet til ham, der ved hvad han vil. Ikke for meget pynt, men stadig super flotte med en ekstra finish. Blandt ur kollektionerne finder du Blair, Bradshaw, Brecken, Briat, Cinthia, Darci, Garner, Hartman, Kerry, Lake, Lexington, Norie, Parker, Portia, Ritz, Runway, Sawyer og Vail. Hver kollektion har sin stil og lækre detaljer, som kun Michael Kors kan kreere.