0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Noën smykker

Anvend filter

Lækre smykker med omtanke for miljøet

Noën smykkerne er designet og produceret i Tyskland med omtanke for miljøet. Guld og sølv bliver udvundet fra små miner, så det skåner miljøet mest muligt, uden brug af kemikalier, såsom kviksølv og cyanid. Guldet der anvendes til de utrolig smukke smykker, er behandlet i Sydamerika uden brug af giftige kemikalier. Diamanterne i kollektionerne kommer fra lande, hvor handel og forarbejdning af diamanter bidrager til en bæredygtig økonomisk udvikling.

Sorter faldende

   

4 vare(r)

Sorter faldende

   

4 vare(r)

Guldsmed Østergaard er autoriseret Noën forhandler

Smykkerne er designet med hvert sit personlige præg, hvor der er meget fokus på kvaliteten. Neön sørger altid det perfekte resultat og det bliver gengældt med den stor glæde fra kunderne. Nöen mener at det er muligt at fremstille smykker i luksuriøst design, uden at gå på kompromis med de etiske værdier.

Gå på opdagelse på Guldsmed Østergaards webshop blandt kollektionerne Rose, Rose Flower og Rose Hip og få inspiration til dit næste smykke køb. Mangler du vejledning kan du altid kontakte vores kundeservice på mail webshop@guldsmedoestergaard.dk eller ring til 97520075.