0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nordgreen

Anvend filter

Dansk design med god samvittighed

Guldsmed Østergaard er autoriseret forhandler f det danske urbrand Nordgreen, der laver helt enkle dameure og herreure i skandinavisk minimalistisk design, der med social responsibility giver tilbage til de områder i verden, der har brug for en hjælpende hånd. Fælles for de flotte armbåndsure erdet helt enkle look, der kan bruges til både hverdag og fest, at både mænd og kvinder. Philosopher  har datofelt og en todelt skive. Infinity serien har en let buet urskive, der giver et helt særligt udseende. Native er det helt enkle og flade ur, der aldrig går af mode. Pioneer er Nordgreens fortolkning af et chronograf ur, inspireret af “Science for Humanity”, som er danskernes tradition for at bruge videnskabelige tiltag til at forbedre menneskeheden. Blandt andet er visernes røde spids en hyldest til danske vindmøller, der også har en rød spids.

Sorter faldende

   

1 til 24 af 182

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

   

1 til 24 af 182

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dansk prisvindende designer

Bag Nordgreens flotte ydre, står den danske designer Jakob Wagner. Han er en meget anerkendt designer i europa, der har vundet talrige priser - bl.a. Red Dot Awards, IF Awards, Bundespreis og Designer of the year. Han er derudover en del af den permanente udstilling på MOMA i New York. Han har bl.a. designet for Montana, Bang & Olufsen Stelton, Alessi og Cappellini.

Giving Back Program

Hos Nordgreen er det meget vigtigt at give tilbage til dem der har brug for hjælp. Derfor giver de dig som køber mulighed for at donere til et godt formål. Ved hjælp af urets unikke serienummer kan køberen vi Nordgreens hjemmeside vælge hvilket projekt Nordgreen skal donere til. Blandt de gode formål er to måneders rent vand til en person i Afrika, en måneds skolegang til et barn i Indien eller bevare 50 m2 regnskov i Latin Amerika.