0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nuran smykker

Anvend filter

Guldsmed Østergaard er autoriseret Nuran forhandler, som har et stort sortiment af vielsesringe og brillantsmykker. Nuran er et dansk firma, som sætter kvalitet og håndværk i førsterække. Du kan i Nuran wedding katalog se et smukt udvalg af vielsesringe. Se kataloget her

Har I spørgsmål, er I altid velkommen til at kontakte os på 9752 0075 eller på mail webshop@guldsmedoestergaard.dk. Vi står klar til at vejlede jer.

Sorter faldende

   

10 vare(r)

Sorter faldende

   

10 vare(r)

Historien bag Nuran begynder som et rigtigt eventyr. Det var nemlig kærligheden, der bragte guldsmeden Nuran fra Istanbul til København for mere end 30 år siden. Derfor er det heller ikke så underligt, at det er kærligheden, der er kernen i Nurans kollektioner. Kærligheden til håndværket, guldet og de smukke brillanter. Det er vigtigt for Nuran at jeres kærlighed til hinanden kommer til udtryk i netop de vielsesringe I vælger.

Vi står altid klar hos Guldsmed Østergaard til at hjælpe jer med vielsesringe, forlovelsesringe og brillantsmykker fra Nuran. Vi sender fragtfrit til hele Danmark.