0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Picto ure

Anvend filter

En moderne klassiker

Picto urene er indbegrebet af minimalisme og godt dansk design. Selv om armbåndsurene findes i mange farver og overflader har de en ting til fælles - den specielle skive med en prik og en streg. Urene kan bæres af både kvinder og mænd og laves med gummirem, læderrem og meshlænke. Uret  blev i 1984 en fast del af udstillingen på MoMa- Museum of Modern Art i New York.

Sorter faldende

   

1 til 24 af 84

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorter faldende

   

1 til 24 af 84

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Picto væg og armbåndsure

Guldsmed Østergaard er autoriseret Picto ure forhandler

I 1984 designede de to danske designere Erling Andersen og Steen Georg Christensen det minimalistiske Picto ur. Ideen bag uret var, at skabe et "billede" af tiden. Ordet Picto betyder netop billede. Den roterende skive skal symbolere jorden der drejer rundt mens tiden går. Picto var det første ur, hvor det var selve skiven der bevægede sig med en såkaldt rotating disc.

Guldsmed Østergaard forhandler Picto uret i mange forskellige farver og forskellige størrelser som armbåndsuret i Ø30 mm og Ø45 mm. Væguret er Ø16 cm

Minimalistisk dansk design i verdensklasse De to danske designere Steen Georg Christensen og Erling Andersen designede i 1984 det moderne og minimalistiske Picto ur. Navnet Picto betyder billede og det er netop det, som de to idemænd ønskede at indfange - et billede af tiden. Den roterende skive -r otating disc - symboliserer jorden der drejer mens tiden går. Uret er lavet som vægur hvor der har en diameter på 16 cm og som armbåndsur, der kan bruges af både vinder og mænd, hvor det findes i to størrelser: 30 mm og 45 mm.