0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Prinsessesmykke

Dansk design af højeste kvalitet med funklende diamanter i 14 kt. rød og hvidguld

Guldsmed Østergaard er autoriseret Prinsessesmykke forhandler

Få din egen originale danske prinsessering og ombyt den til en større brillant igen og igen. Du skal kun betale for differencen mellem det gamle og det nye smykke. Ombytningen skal finde sted senest 2 år efter købstidspunktet og du har derefter igen 2 års frist til en ny ombytning. Prisessesmykke kollektionen består af ørestikker, ring, vedhæng og armring. De fremstilles i 14 kt. rødguld og i 14 kt. hvidguld med brillanter af Wesselton på dansk værksted af dygtige guldsmede.

Sorter faldende

   

8 vare(r)

1
Sorter faldende

   

8 vare(r)

1

Hvis du ønsker at bytte din ring til et eks. et vedhæng i stedet, kan det nem gøres eller ønsker du et andet design indenfor Smykkekædens ombytningsserier, såsom Kronprinsesse, Miss Diamond og Diamond Queen, er det også muligt. Ydermere kan Prinsesseringene laves med Superfit, hvilket betyder at ringen kan åbne og lukke. Armringene indgår ikke i ombytningsordningen, da der ikke kan sættes større sten i. I stedet tilbyder vi isætning af flere sten. Kontakt os venligst, hvis du ønsker dette.

Se det store udvalg på Guldsmed Østergaard webshop og find dit næste Prinsessesmykke. Hvis du har spørgsmål, står Guldsmed Østergaards kundeservice altid klar til at hjælpe dig på mail webshop@guldsmedoestergaard.dk eller på tlf. 97520075.