0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Rado ure

Anvend filter

Rado er tårnhøj kvalitet i revutionerende materialer

Rado er ure i høj kvalitet fremstillet i det yderst ridsefaste materiale keramik. Urenes ofte meget karakteristiske design ehar Swiss Made urværk og laves til både damer og herrer. Urmærket nyder international anerkendelse og er kendetegnet ved den høje kvalitet og det altid innovative design og brug af revolutionerende materialer. Rado har siden begyndelses fulgt mottoet; hvis vi kan forestille os det, kan vi lave det. Derfor er det lykkedes Rado at forblive førende som pioner på verdensmarkedet. Igennem årene har Rado formået at lave herreure og dameure i nye materialer og har altid været et skridt foran andre ur-producenter.

Sorter faldende

   

1 til 24 af 31

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

   

1 til 24 af 31

  1. 1
  2. 2

Især brugen af keramik adskille Rado fra konkurrenterne. Ceramic, som det hedder på enkelsk, er meget hård er utroligt ridsefast. Det betyder dog ikke at det ikke kan gå i stykker, hvis man taber det, men det holder sig flot og ser nyt ud i en årrække. Der bliver også eksperimenteret med metaller for at gøre urene lettere og få den helt rigtige farve på lænken.

Også ure uden krone, hvor man kan stille uret på high-tech maner. Der er simpelthen touch technology i urkassen, så man stiller uret eller bruger urets funktioner, ved at trykke bestemte steder. 

De fleste af armbåndsurene laves med lænke, men der findes også modeller med læderrem i for eksempel Diamaster serien, der især henvender sig til mænd. Her findes ure med og uden chronograph.

Hos Rado bruges mange forskellige materialer; Rustfri stål, guld, titanium, kobber, keramik og produktet Ceramos, som Rado selv har udviklet, er bare nogle af dem. Glasset er safirglas. I Jubilé modellerne er der isat diamanter eller ædelsten.