0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sif Jakobs smykker

Anvend filter

Det danske brand Sif Jakobs laver smukke, funklende smykker i høj kvalitet i sølv med zirkoner.

Ringe i flotte former i Fucino kollektionen eller den populære serie Corte med fingerringe med flere rækker med klare, sorte eller rosa cubic zirkonia. Paverede øreringe i Milan, Bari og Comacchio kollektionerne eller elegante halskæder med fantastiske vedhæng med funklende sten i Ortranto serien. Former med stjerner i Corbare serien, cirkler i Biella serien, sekskanter i Narni, kors i Alessio og Andria, hjerter i Amore serien, blomster fra Limone kollektionen og i Aprillia serien ses elegante englevinger. I Bacoli kollektionen ses mere kantede ørehængere og halssmykker.

Sorter faldende

   

1 til 24 af 474

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

   

1 til 24 af 474

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Læderarmbånd i Arezzo serien kan vikles rundt om armen mange gange og laves i sort, brun, grå bordeaux, bronze, sølvfarvet, hvid, off-white, army, blå, petrol, violet, pink, fuchsia, rød, orange, gul, grøn alle med klare zirkoner. Armbåndet laves også med stål ”prikker” eller pyramide-formede studs. Smykkerne er lavet i sølv med forskellige overflader som rosa forgyldt eller sort rhodineret.

Sif Jakobs laver også smykker til mænd. Her findes manchetknapper, fingerringe, armbånd og vedhæng. Alle er maskuline men elegante.

Brandet Sif Jakobs har base i København og kvinden bag er den islandske designer og guldsmed Sif Jakobs. Ideen bag de lækre smykker er, at lave luksus smykker i høj kvalitet der er til at betale for. Smykkeserierne er sofistikerede og moderne og er produceret i sølv med cz der er fattet på plads. De unikke smykker er fortryllende, betagende og elegante. Det klassiske ”bling” har fået et moderne twist med spændende former og altid med de smukke sten i fokus.

Designeren har fået sin inspiration fra haute couture og moderne trends, men også Sif Jakobs islandske ophav, har med dets utrolige natur, unikke lys og evigt forandrende landskaber bidraget som inspirationskilde. Sif Jacob har en stor forkærlighed for Italien. Det giver sig især udsalg i navnene på de forskellige kollektioner der primært er opkaldt efter italienske byer og ord som Amalfi, Corte, Felline, Gemanno, Narni, Rufina, Trapani, Amore, Antares, Dinami, Oleggio, Novello, Asolo og Pila.