0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Skagen

SKAGEN - lækre ure og smykker i stilrent design

Guldsmed Østergaard er autoriseret Skagen forhandler

I Skagens ur-kollektioner finder du både herreure og dameure i et lækkert enkelt design. Urene er design i særklasse og alle stilrene og kan bruges både til hverdag og fest. Skagen urene er hovedsageligt lavet i stål eller PVD forgyldt stål. Den rosa PVD forgyldning ses også. Urene laves med læderremme i mange forskellige farver, med mesh lænke og almindelig stål lænke i forskellige mønstre. Nogle modeller er prydet med funklende krystaller og andre med markante chronographer på urskiven. Også datoindikation ses ofte som en integreret del af designet. Fælles for alle kollektionerne er det minimalistisk nordiske design. Glasset er mineralglas og vandtætheden er typist 3ATM til 5ATM.

Kollektionerne er typisk opkaldt efter danske navne eller steder i Danmark. Du finder f.eks. armbåndsure kaldet Ancher, Anita, Balder, Ditte, Freja, Gitte, Grenen, Hagen, Hald, Havene, Holst, Kalan, Madsen, Melbye, Nicoline, Rungsted, Sundby og Tanja.

Smykkerne er udført i stål og selvom designet er enkelt er der indtænkt lækre detaljer der gør smykkerne spændende at se på. Der laves armbånd, halskæder, ringe og øreringe og specielt Agnethe serien med flotte krystal perler kan fremhæves. Også Sea Glass serien med glas i blå-grå og hvide toner er et sikkert hit.

Skagen brandet ejes i dag af det amerikanske firma Fossil.