Product was successfully added to your shopping cart.

Tissot ure

Anvend filter

Tissot ure - stor udvalg hos Guldsmed Østergaard.

Tissot er dameure og herreure i høj kvalitet hovedsageligt i stål eller titanium. Overfladerne er forskellige med f.eks. PVD forgyldning. De fleste ure har safirglas og nogle få mineralglas og andre igen med det trykfølsomme tactile glas. Urværkerne er Swiss made quarts, automatic, mekanisk eller quartz solar. Urene laves med forskellige lænker, læderremme med og uden foldespænde, gummiremme rally-remme og meget andet. Alt efter model har urene en vandtæthed på, 3ATM, 5 ATM eller 10 ATM. Urskiverne på de forskellige modeller er altid spændende at se på om det så gælder de helt enkle modeller, eller de meget funktionsfyldte.

Sorter faldende

   

1 til 24 af 168

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

   

1 til 24 af 168

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De klassiske modeller som Viso Date, Le Locle, Everitime og Tradition er de traditionelle modeller med læderrem til både ham og hende. Her findes features som datofelt eller chronograph og timemarkeringerne er streger, tal eller romertal.

T-touch serierne er high-performance ure med en trykfølsom skærm, med mange funktioner, så som kompas, tidtagning, alarm, højdemåler, chronograph, lufttryk, logbog, thermometer, fart, dybdemåler, tidevand, ragatta og meget mere.

Luxury kollektionen er som navnet antyder eksklusive ure i et lækkert design med rem eller lænke.

T-Complication er en serie med mekaniske ure til ur-elskeren der ser det smukke i urets mekanik. Squelette urene i T-Complication giver brugeren mulighed for at se ind til selve urværket og opbygningen at uret. Lidt nørdet, men super fedt og helt præcist.

V8 serien er en kraftfuld motor på håndleddet. Urene er kendetegnet ved en markant chronograph og et instrumentbræt-inspireret look. Appellerer helt sikkert til adrenalinsøgere med benzin i blodet. Uret har en lækker rally-rem der leder tankerne hen på de glade 60’ere.

Tissot PRS 516 er inspireret af 1960’ernes motorsport. På nogle af modellerne kan værket ses igennem glasset på bagkassen der har form efter rettet på datidens sportsvogne.

På damesiden kan nævnes kollektioner som Flamingo, Bella Ora og Lady T072 Quartz der alle er super feminine og super høj kvalitet.

 

Tissots historie

I 1953 grundlagde Charles-Félicien Tissot og sønnen Charles-Emile urfabrikken ”Charles-Félicien Tissot & Son” i byen Le Locle i Schweiz. De havde fokus på godt håndværk og innovation hvilket stadig den dag i dag, er det der er kendetegnet ved Tissots ure. Dengang var kataloget hovedsageligt fyldt med lommeure i guld med flotte dekorationer. Urenes kvalitet var internationalt anerkendt og blev allerede fra 1853 eksporteret til USA og kom til Rusland i 1958. Faktisk flyttede sønnen Charles Tissot til Moskva i 1885 for at fokusere på det russiske marked. Her giftede han sig med en russisk kvinde og fik Tissots ure helt ind i indercirklen hos den russiske Zar. Helt frem til Den Russiske Revolition i 1917 var Rusland Tissots størst marked.

I 1907 byggede Charles Tissot en fabrik på Chemin de Tourelles, i Le Locle i Schweiz, hvor Tissots hovedkvarter også i dag er placeret. Her fik man ved hjælp af mekaniske motorer stille og roligt stablet en serie produktion af omhyggeligt fremstillede ure. I 1910 lavede Tissot de første dameure hovedsageligt i guld og platin med diamanter. Herefter fulgte herreure, hvilket var vel før trenden med armbåndsure peakede mellem de to verdenskrige. I 1917 startede Tissot op med, selv at lave urværker og kunne derfor sælge høj-kvalitetsure til en overkommelig pris.

I 1930 slog Tissot og Omega sig sammen for at styrke deres position og give kunderne en bredere vifte af ure at vælge imellem. Der skulle være ure til fritid, arbejde og aftenbrug. Med mulighed for læderremme, lænker, chronograph og automatiske ure, fik forbrugerne virkelig noget at vælge imellem.

I 1970erne lavede Tissot de første ure specielt designede til teenagere. Det var især nye syntetiske materialer der gjorde det muligt at lege med farver og former. Quartz urene blev stadigt mere populære og blev især styrket af Tissots samarbejde med Formel 1 verdenen.  

I 1998 blev Tissot en del af The Swatch Group der er en samling af kendte mærker. Tissot har et stort samarbejde som Official Timekeeper ved mange store internationale sports arrangementer. Takket være den konstante evne til at forny sig og hele tiden være et skridt foran tidens trend, formår mærket at sælge mere end fire millioner ure om året på verdensplan.

Siden det første ur,et RST lommeur med to tidszoner, der dengang var en nyskabelse, har Tissot altid fokuseret på, at være med helt fremme med den nyeste teknologi. De var de første i verden der producerede et anti magnetisk ur. I dag er det de populære T-Touch ure, der siden de blev introduceret har været innovative.

Denne holdning til nyskabelse er en helt grundlæggende tanke hos Tissot, der med mottoet: Innovators by tradition, bidrager med et bredt og spændende varesortiment i høj kvalitet.