0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kay Bojesen træfigur

Anvend filter

Kay Bojesen - danske designklassisker med et glimt i øjet

Mangler du en gave for livet? Kay Bojesens finurlige træfigurer byder på glæde hos både børn og voksne i hjemmet og med hele sin familie, som blandt andet består af gravhunden, elefanten, bjørnen, flodhesten, kaninen, søpapegøjen og ikke mindst den berømte abe i både stor, mellem og lille størrelse. Kay Bojensen har også lavet en lille finurlig og farverig familie i sangfugle, som har hver deres personlighed og historie. Ydermere findes de altid høje ranke og stolte gardere, som står klar med tromme, gevær og fane. En rigtig fin gaveide til eks. dåbsbarnet, fødselsdage, jul, studenten eller en anden særlig anledning. I år 2013 kom Kay Bojesens træjulemand frem igen og pynter så flot og elegant i julestuerne i sin rødmalede julemandsdragt og julemandssæk.

Sorter faldende

   

1 til 24 af 59

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

   

1 til 24 af 59

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Den store træfigurfamilie udståler dansk kvalitet og er danske designikoner. De bringer glæde og smil frem i mange stuer, kontorer og børneværelser verden over.

Gå på opdagelse blandt Kay Bojensens træfigurer og find det næste træ dyr til din familie samling. Hos Guldsmed Østergaard sender vi fragtfrit uanset hvilket beløb der købes for og vi pakker gerne dine gaver ind gratis.

Står du og mangler den perfekte studentergave? Kay Boyesens mange sjove tidløse træfigurer er alle tiders gaveidé, der passer ind i alle hjem og bringer minder frem. Gaveideerne er mange: Den kendte abe får smilet frem og hans venner elefant, bjørn, kanin, flodhest, gravhund, søpapegøje og den helt nye zebra er sammen med de farvestrålende sangfugle Ruth, Peter, Pop, Ernst, Alfred, Otto, Kay, Sunshine og de små turtelduer et sikkert hit på gavebordet. Også de flotte gardere i deres flotte røde og blå uniformer vil bringe stor glæde. Fanebærer, trommeslager og menig med gevær.

Til aben laves en studenterhue med rødt eller blåt bånd og en sød nissehue, så den gæve træabe kan hjælpe med julestemningen.