0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Børnesmykker i sølv og guld

Anvend filter

Børnesmykker - til piger og drenge

Hos Guldsmed Østergard kan du finde et bredt udvalg af skønne klassiske børnesmykker til drenge og piger. Der er f.eks. mange forskellige variationer af stavkors og Dagmarkors i sterling sølv, forgyldt sølv og rødguld. Derudover har vi utrolig mange smukke børnearmbånd, halskæder, øreringe og ringe med klassiske motiver som hjerter, firkløver og hestesko. På nogle af børnearmbåndene er der plads til indgravering af navn på pladen.

De populære emalje smykker kan du også finde hos Guldsmed Østergaard med de søde motiver som mariehøns, hjerter, sommefugle og traktore i flere forskellige emaljefarver.

Et hjertesmykke er altid populært blandt de små piger og her kan du også finde et bredt udvalg af forskellige hjerter som vedhæng, armbånd, ringe og øreringe. Halskæderne har som regel et forlængerstykke, så halskædens længde kan justeres efter barnes størrelse.

Vi pakker altid gaven smukt ind uden beregning og sender fragtfrit til hele Danmark med 30 dages byttemærke på, som gælder i 300 guldsmedebutikker. Du er altid velkommen til at besøge vores butik som har eksisteret i mere end 110 år i gågaden i Skive.

Sorter faldende

   

1 til 24 af 226

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

   

1 til 24 af 226

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5