0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Halskæde

Anvend filter

Ankerkæder, collier, kæder med og uden vedhæng

Hos Guldsmed Østergaard har vi halskæder med og uden vedhæng - både lange perlekæder, collier, halsringe og korte ankerkæder. Derudover har vi de flotte smykkelåse fra Ole Lynggaard Copenhagen, der bruges til stenkæder med specieller dupper.
Materialerne er sterling sølv, rødguld, hvidguld eller rosaguld og nogle enkelte fra Skagen er i rustfri stål. Georg Jensen laver smukke halskæder i sterling sølv og guld med og uden brillanter og andre ædelsten son f.eks onyx. De laver også de lange flotte halskæder - kaldet sautoir - med perler og sølvsten. Også Blossom Copenhagen har et bredt udvalg af romantiske halssmykker med hjerter og blomster designelementer i de forskellige vedhæng. Sif Jakobs laver flotte bling smykker, hvor klare og farvede syntetiske zirkoner skaber iøjnefaldende og moderne vedhæng. 

Sorter faldende

   

1 til 72 af 942

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

   

1 til 72 af 942

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Om du mangler en halsring, et collier eller en enkel kæde så har Guldsmed Østergaard et bredt udvalg af halskæder fra bl.a. Von Lotzbeck, Julie Sandlau og Ole Lynggaard. Stort udvalg af Georg Jensen Daisy Marguerit halskæder. VI har halskæder i guld, sølv, oxideret eller forgyldt. Med eller uden vedhæng.


Vores egen Guldsmed Ø har netop lanceret en ny flot kegle-serie i oxideret sølv - find det her.