0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Herresmykker

Anvend filter

Manchetknapper, armbånd, slipsenåle og halskæder

Smykker til herrer er klassiske og enkle smykker som slipsenåle, manchetknapper, armbånd, fingerringe og halskæder. Materialerne er oftest læder og sterling sølv, men du finder også herresmykker i guld. Georg Jensen har lavet flotte klassiske manchetknapper i sølv, hvor knuden og uendelighedstegnet i Infinityy serien er gode symboler. 
Fra Fossil, Paul Hewitt, Tommy Hilfiger og Ole Lynggaard Copenhagen finder du flotte læderarmbånd med maskuline detaljer i stål. Son of Noah laver flotte nylonarmbånd, som også findes fra Ole Lynggaards Life kollektion.
Hos Guldsmed Østergaard bruger vi brandets originale emballage, så du altid får den helt rigtige oplevelse, når æsken åbnes. Vi pakker flot ind, så gaver er lige til at give.

Sorter faldende

   

1 til 24 af 108

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

   

1 til 24 af 108

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Smykker til ham. Søger du et armbånd, en ring eller måske manchetknapper i sølv? Hos Guldsmed Østergaard fører vi bl.a. herresmykker fra Georg Jensen og hvis smykket er til en gave, pakker vi det selvfølgelig flot ind og sætter byttemærke på, så gaven kan byttes i vores over 300 samarbejdspartnere i hele Danmark.