Product was successfully added to your shopping cart.

Øreringe

Anvend filter

Ørestikker, creoler og ørehængere til enhver lejlighed

Hos Guldsmed Østergaard er udvalget af øreringe stort. Creoler er ringe og her er Sif Jakobs og Mads Z fantastiske til at forene sterling sølv og guldbelagt sølv med klare eller farvede zirkoner. Ole Lynggaards Love Band creoler er lavet i 18 karat guld med smukke klare brillanter.
Julie Sandlau laver de flotteste ørehængere med skønne farvede krystaller i alle tænkelige farver, mens Blossom Copenhagen laver meget feminine og romantiske ørehængere med perler og ædelsten.
Er du på udkig efter øreclips, er Georg Jensen eller Lund Copenhagen et godt bud. De klassiske margueritter - eller daisy - klipses let på øreflippen uden det er nødvendigt med hul i ørerne.
Små ørestikker er altid et hit. Sif Jakobs, Christina Jewelry og Nordahl er bare nogle af de brands, der her har et flot udvalg. Med et løst ørevedhæng kan du hurtigt pifte et par enkle ørestikker op, ved at sætte en ørekæde bag låsen.

Sorter faldende

   

1 til 24 af 1761

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

   

1 til 24 af 1761

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Øreringe i guld, sølv, oxideret eller forgyldt. Med eller uden sten. Hvad enten det er øreclips, ørehængere, ørestikker eller creoler du søger, så finder du hos Guldsmed Østergaard et stort udvalg. Vi forhandler bl.a. Julie Sandlau, Bugs and Ants og Georg Jensen.

Vores egen Guldsmed Ø har netop lanceret et nyt kegle-serie med ørehængere i oxideret sølv - find dem her.