0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

OUTLET

OUTLET - STORE RABATTER, GØR ET KUP

Hos Guldsmed Østergaard har vi fået ryddet op på vores store lager af mange forskellige mærker. Derfor giver vi rabat på rigtig mange designer urer og smykker. Vi skal have gjort plads til mange nye spændende modeller og smykkedesigns, så derfor har vi sat et bredt udvalg ned med -40 %, -50%, -60%, 70%, 80%. Så du kan virkelig gøre et rigtig godt kup! Find dit næste drømme smykke eller ur blandt de mange lækre mærker. Vi står klar til at hjælpe og vejlede dig, hvis du har spørgsmål. Husk at du har 14 dages fortrydelsesret - også på udsalgsvarer. Vi sender naturligvis udsalgsvarerne fragtfrit og pakker dem gratis ind. Bestilt inden kl. 14.00 i hverdagene og vi sender din bestilling afsted samme dag. Guldsmed Østergaard er e-mærket webshop med topscore på Trustpilot, så du kan trygt handle her.

Blandt urerne kan du finde Marc Jacobs ure som er sat ned med 50%. Mange Calvin Klein urer er sat ned til 595,- uanset førpris. Så skynd dig ind og find dit næste ur og gør et kup. På Rosendahl armbåndsurerne kan du også finde et lækkert tilbud. De smarte DKNY, Michael Kors og Skagen modeure er sat ned med 50%. Blandt Certina og Tissot urerne kan du rabatter på -25% til -64%. De super flotte kvalitetsure Rado er også at finde i blandt udsalget. Her kan du spare op -30% til -40%.

Vi har sat rigtig mange smykker ned. F.eks. kan du spare -50% på Julie Sandlau, Von Lotzbeck og Skagen smykker. Ydermere har vi sat over 150 forskellige Kranz & Ziegler STORY smykker ned med hele 60%!! Vi har ryddet op i Georg Jensen og Ole Lynggaard smykkerne og her kan du virkelig gøre et kup i blandt de mange smukke smykker. Rabatten er på -25% til -49%. Så køb dit næste drømmesmykke her! - og husk at du har 14 dage til at fortryde dit køb.

Hos Guldsmed Østergaard har vi fået ryddet op på vores store smykke lager. Her i blandt over 150 forskellige Kranz & Ziegler STORY smykker i ørestikkere, ringe, læderarmbånd, stenarmbånd og charms i sølv, sølv forgyldt og sort rhodineret sølv som er sat ned med -60%. Så her kan du virkelig gøre et kup! Blandt Julie Sandlau, Skagen og Von Lotzbeck smykkerne kan du spare -50%. Er du vild med eksklusive smykker som Georg Jensen og Ole Lynggaard? Så kan her spare op til 49%. Blandt Georg Jensen sølv smykker kan du finde Aria, Daisy, Archive, og blandt guld smykker kan du finde Neva, Dune, Magic, Turon og Alliance kollektionen på udsalg. Vi har ryddet op i Ole Lynggaard smykkerne og sat mange smukke ringe, vedhæng, låse, kæder og øreringe på udsalg. Husk at du har 14 dages fortrydelsesret - også på udsalgsvarer. Vi sender naturligvis udsalgsvarerne fragtfrit og pakker dem gratis ind. Bestil inden kl. 14.00 i hverdagene og vi afsender samme dag.

Leder du efter smarte feminine modeure, skal du kigge forbi DKNY, Michael Kors, Marc Jacobs og Skagens urerne som er sat ned med 50%. Er mere til Tissot og Certina ure, så har vi også et godt tilbud på dem. Her kan du spare op til 40%. Vi står klar til at vejlede dig, hvis du har spørgsmål vedrørende dit næste køb. Husk at du har 14 dages fortrydelsesret - også på udsalgsvarer. Det betyder at du kan fortryde dit køb 14 dage efter du har modtaget varen. Vi sender naturligvis udsalgsvarerne fragtfrit og pakker dem gratis ind. Bestilt dint drømmeur inden kl. 14.00 og vi sender dem afsted med det samme i hverdagene.

Hos Guldsmed Østergaard har vi ryddet op på vores store lager af ure og vi har fundet mange spændende mærker, som er sat ned med store rabatter. Vi skal have gjort plads til nyhederne, så derfor har vi sat mange modeller ned med -20%, -25%, -40 % og endnu mere!! Så skynd dig ind og gør rigtig godt kup! Find dit næste ur blandt de mange lækre designer mærker. De flotte keramik ure fra Rado er at finde i blandt udsalget med nedsættelser på -25% til -40%.  I blandt Calvin Klein urerne kan du finde super rabatter med helt på til -78%.