0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

OUTLET på smykker, ure og ting til hjemmet

Anvend filter

OUTLET - STORE RABATTER, GØR ET KUP

Hos Guldsmed Østergaard har vi fået ryddet op på vores store lager med mange forskellige mærker. Derfor giver vi rabat på rigtig mange udgåede designerure og smykker. Vi skal have gjort plads til mange nye spændende modeller og smykkedesigns, så derfor sætter vi løbende et bredt udvalg ned med gode besparelser, så du kan virkelig gøre et rigtig godt kup!

Find dit næste drømmesmykke eller -ur blandt de mange lækre mærker. 
Drømmer du om et nyt lækkert smartwatch? Vi har lige nu udvalgte modeller, hvor du kan gør et godt køb.
Vi står klar til at hjælpe og vejlede dig, hvis du har spørgsmål. Husk at du har 14 dages fortrydelsesret - også på udsalgsvarer. Vi sender naturligvis udsalgsvarerne fragtfrit og pakker dem gratis ind. Bestilt inden kl. 14.00 i hverdagene og vi sender din bestilling afsted samme dag. Guldsmed Østergaard er e-mærket webshop med topscore på Trustpilot, så du kan trygt handle her.

Vi glæder os til handle med dig online og i butikken i Skive. - Og husk der er stadig samme fantastiske service! Fri fragt i Danmark, gratis indpakning og du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler online. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller Scalepoint.

Sorter faldende

   

1 til 24 af 246

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

   

1 til 24 af 246

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Blandt urerne kan du finde modeure fra Fossil, Skagen, Michael Kors, Calvin Klein og mange flere, sat ned med 40%. Blandt Certina og Tissot urene finder du både dameure og herreure og fde super flotte kvalitetsure fra Rado er også at finde i vores outlet.

Hos Guldsmed Østergaard har vi fået ryddet op på vores store smykke lager.  Blandt Julie Sandlau, Skagen og Von Lotzbeck smykkerne kan du spare 40%. Er du vild med eksklusive smykker som Georg Jensen og Ole Lynggaard? Så kan her spare op til mange procenter. Vi har ryddet op i Ole Lynggaard smykkerne og sat mange smukke ringe, vedhæng, låse, kæder og øreringe på udsalg.

Husk at du har 14 dages fortrydelsesret - også på udsalgsvarer. Vi sender naturligvis udsalgsvarerne fragtfrit og pakker dem gratis ind. Bestil inden kl. 14.00 i hverdagene og vi afsender samme dag.