0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Dameure, herrreure, dykkeure, vægure og børneure

Guldsmed Østergaard fører et stort sortiment online og i butikken af dame og herreure, remme, vægure, bordure og børneure. Når du køber et armbåndsur hos Guldsmed Østergaard, kan du vælge at få gratis indgravering på bag på uret. Max antal tegn er 42 inkl. mellemrum. Pladsen til gravering på uret kommer an på urets størrelse og hvor mange informationer der står bagpå. Graveringen sker på vores værksted her i huset og på den måde kan vi hurtigt sende uret afsted til dig. Et ur med personlig indgravering er den perfekte gave til f.eks. bryllupsgave, morgengave, jubilæumsgave, fødselsdagsgave eller en gave til dig selv. Gør uret helt personligt med f.eks. et hjerte, en hilsen, et citat, navn, initialer eller dato. Det er helt op til dig. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål. Vi står klar til at hjælpe dig. Tlf. 9752 0075 eller webshop@guldsmedoestergaard.dk

Sorter faldende

   

1 til 24 af 2203

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

   

1 til 24 af 2203

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Er du på udkig efter et dameur eller herreur. Vi har et stort udvalg af ure med rem og lænke. Remmene findes i et utal af farver og sammensætninger. Eksempelvis til Daniel Wellington urene fås de berømte Nato remme samt læderremme. Arne Jacobsens urremme i kalveskind fås i lækre farver som hvid, sort, rød og brun. Skal uret bruges til hverdag, arbejde, sport eller festlige lejligheder - så har vi uret til dig. Du kan blandt andet vælge mellem klassiske ure fra Georg Jensen, Arne Jacobsen, Daniel Wellington og Certina. Er du mere til sporty ure? Her kan vi byde på et bredt sortiment af Techno Marine dykkerur med et twist af lækker design til både mænd og kvinder. Dameurene fra Techno Marine er i ekstra lækkert design med isatte diamanter. Søger du et smykke ur, kan vi anbefale Marc By Marc Jacobs, CK - Calvin Klein eller DKNY - Donna Karen New York, som byder på hippe og smarte ure i farverne guld, rosaguld og stål. Urerne fås med og uden funklende sten, alt efter hvilket udtryk man søger.

Søger du børneure, kan vi hos Guldsmed Østergaard byde på de smarte og farverige FlikFlak børneure. Flik og Flak hjælper børnene med at lære tiden, når de peger rundt på viserne. Mange af børneurerne fås med børnenes yndlingsfigurer, så som Anders And, Hallo Kitty, Spiderman, Batman og Cars. Børneurene fås til førskolebørn og til børn med skolestart.

Hos Guldsmed Østergaard har vi også væg og bordure med alarmfunktioner. Her kan du finde de klassiske danske design som Koppel fra Georg Jensen og Bankers, City Hall, Roman og Station fra Arne Jacobsen.

Alle ure bliver naturligvis leveret i original emballage, med garantibevis og sendes med fri fragt uanset beløbets størrelse.