0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Smartwatch

Anvend filter

Med et smartwatch på armen, åbner du op op for en verden af muligheder. Tracking af aktivitetsniveau, sms, musik, e-mail, højdemåler, skridttæller og pulsmåler er bare nogle få af de uendelige muligheder der findes ved de mange ure. Et af de førende brands i katagorien smarture er Garmin. Her findes sjove børneure med superhelte, der holder styr på juniors skridt og naturligvis fortæller hvad klokken er. Der er uret til de voksnes hverdagsbrug, der ligledes motivere til aktivitet. Nogle ure gør det muligt at betale i supermarkedet med uret. 
Festina laver også smartwatches og deres dameure Smartime er et mere feminint bud på et smartwatch, men krystaller og farvede læderremme.

Sorter faldende

   

1 til 24 af 112

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

   

1 til 24 af 112

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Den nye serie MarQ fra Garmin er f.eks til sejleren, der skal bruge GPS og vide noget om vindretning. Så er der uret til golf-nørden, hvor det er nødvendigt med golfbanens huller på uret eller til den racerinteresserede der vil glæde sig over forskellige racerbaner på uret. Udover Garmin finder du også smartwatches fra Festina og Casio. Fælles for urene er, at de snakker sammen med en mobiltelefon lige meget om det er Android eller Apple.