0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Piet Hein

Anvend filter

Lækkert dansk design til hjemmet fra Piet Hein

Piet Hein har designet mange skønne produkter til hjemmet. Ens for dem alle er det enkle design i rustfrit stål, der passer ind i de fleste hjem. Flagstangen med vores smukke Dannebrog er den perfekte gaveidé til både piger og drenge, hvis du skal til barnedåb og kan personliggøres med gravering på foden. Flagstængerne fås i størrelserne 25, 35 og 50 cm. Super-æg (også kaldet anti-stress æg) er en klassiker fra Piet Hein. Det kolde blankpolerede stål og de runde former, får dig til at slappe fuldstændigt af, når du sidder og nulre den mellem fingrene.

Sorter faldende

   

14 vare(r)

Sorter faldende

   

14 vare(r)

Piet Hein bruger geometri i sit design og det er især superellipsen, der har været idegrundlag for de smukke skåle og fade. Salt & peper sættet, drinkkøleren, Twin Bowl, bakkerne og lysestagen - formen går igen og gør det behageligt for øjet at se på.

Fra Piet Hein finder du de flotte skåle, fade, salt & peber-sæt, bakker, superæg, lysestager og drinkskøler i lækkert rustfrit stål. Alle er super gaveideer der vil glæde i mange år fremover. Frugtskålen ser super flot ud på bordet og de fine Twin Bowl kan samles som et æg eller deles i to til f.eks at have lækkerier i. Piet Heins Superæg i massiv rustfri stål er lækker at have i hånden og kaldes også anti-stress æg, da det kolde stål og de runde former er perfekt til afstressende leg med fingrene.