0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Gaver til hende

Anvend filter

Julen er hjerternes fest og der pyntes smukt op i hjemmet. Gaverne skal købes og gemmes til juleaften, hvor forventningens glæde er stor. Det er ikke altid nemt at finde frem til den rette gave til juleaften. Hos Guldsmed Østergaard hjælper vi meget gerne med at finde den helt perfekte gave. Vi har oprettet to kategorier som er Gaver til ham og Gaver til hende. Her kan du finde de smykker og ure der hitter i år.

Det kan f.eks. være de nye Festina Swarovski dameure, som er fuld at swarovski sten på urskiven eller de nye Savannah smykker fra Georg Jensen. De fås både i sølv og i rødguld med flere forskellige slags ædelsten som bjergkrystal, røgkvarts, ametyst, citrin og blå topaz. En julegave som også hitter er Daniel Wellington armbåndsurene som fås til både mænd og kvinder. Især Classic Petite serien er super populære blandt damerne. De smukke Together armbånd fra ByBiehl er en af vores bestsellers i 2017. Armbåndene fås med 2,3,4 og 5 små mennesker som holder i hånd. Armbåndet symboliserer dig og din familie. Hos Guldsmed Østergaard kan vi se, at der nogle smykker og ure, som hitter år efter år. Til mændene køber kvinderne gerne læderarmbånd og modeure. Mændene køber hjertesmykker, diamantsmykker og klassiske smykker som Georg Jensen, Ole Lynggaard og rødguldssmykker.

Sorter faldende

   

1 til 24 af 872

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

   

1 til 24 af 872

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Husk at vi sender fragtfrit i hele Danmark, både hjem til dig selv, til din arbejdsplads eller til pakkeboksen. Vi sender i neutrale papkasser og kan man ikke læse på adresselabelen, at pakken kommer fra en guldsmedebutik. Vi pakker gaven smukt ind gratis og skriver gerne et håndskrevet kort. Hvis du har fundet uret eller smykket billigere hos en anden dansk webshop, så prismatcher vi. Læs om betingelserne her: Prismatch Du kan roligt og trygt handle hos Guldsmed Østergaard. Vi har eksisteret i 110 år i Skive og webshoppen er E-mærket. Derudover ligger vi i toppen på Trustpilot indenfor ure og smykker med en fantastisk trustscore på 4,9. Og fortvivl ikke. Hvis gaven ikke faldt i god jord, så kan den byttes hos os eller vores 300 samarbejdspartnere i hele landet 30 dage frem fra d. 24. december. Så der er masser af god tid til at finde et andet smykke eller ur i januar.