0

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Student

Anvend filter

Student 2019
At blive student er en helt særlig oplevelse. Det markerer afslutningen på en uddannelse og begyndelsen på nye og spændende eventyr. Den heldige student ønsker sig ofte gaver der kan bruges i mange år og vække dejlige minder.
Hvad endten ønsket er et smykke, et ur eller en pynteting, har vi her samlet et bredt udvalg til både piger og drenge. Kay Bojesens abe, garder eller en af de andre sjove træfigurer er et sikkert hit. Georg Jensen har lavet det flotte bordflag, der kan gøres ekstra personligt og mindeværdigt med en gravering. Daniel Wellington og Arne Jacobsen urene kan bruges af både ham og hende. En klassisk ring, som en prinsessering er, kan udvides med en større sten senere, så flere livsbegivenheder kan markeres. Også Hugo Boss' flotte kuglepenne og andre skriveredskaber vil der blive sat stor pris på. En meget tydelig markering af dagen er også den fine nøglering formet som en studenterhue, hvorpå der sidder et bånd i studenterhuens farve.
Hos Guldsmed Østergaard har vi fri fragt i hele Danmark. Vi graverer altid gratis på ure og har landsdækkende bytteservice.

 

Sorter faldende

   

1 til 24 af 573

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

   

1 til 24 af 573

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Glade, stolte studenter fortjener flotte gaver der kan bringe minder frem i mange år fremadrettet. Her finder du gaveidéen til ham og hende fra f.eks Kay Bojesen der har lavet trædyr i alle afskygninger. Sangfuglene Ruth, Otto, Sunskine, Alfred, Ernst, Peter, Kay, Pop eller de små turlerduer bringer alle smilet frem med alle deres flotte farver. Også de andre dyr som bjørn, abe, kanin, gravhund, flodhest, elefant, søpapegøje, zebra er dansk design i særklasse der passer ind i alle hjem. Når studenterhuen er hjemme kan det markeres med f.eks en træfigur med en rød eller blå studenterhue på. En kredithortholder fra Georg Jensen eller en nøglering formet som en studenterhue der eventuelt kan være med gravering, for at gøre gaven mere personlig.